16 Μαΐου 2015

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝ'ΚΑΙ ΡΏΓΕΣ! O ΟΔΔΥ δημοπρατεί 103 οχήματα με τιμές από 130€ για δίκυκλα και 300 για αυτοκίνητα

Την Τρίτη 19 Μαΐου στις 9:00 π.μ. θα διεξαχθούν δημοπρασίες οχημάτων από τον ΟΔΔΥ και συγκεκριμένα στην αίθουσα δημοπρασιών της αποθήκης Μαγουλέζας στα Άνω Λιόσια.
Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ) θα βγάλει προς πώληση μοτοσικλέτες και Στον (πρώην) ΟΔΔΥ, μπορεί κάποιος να βρει αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα σε μεγάλη ευκαιρίααυτοκίνητα, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από πολύ χαμηλά.

Σύμφωνα με την σχετική λίστα που μπορείτε να δείτε παρακάτω υπάρχουν μοτοσικλέτες που η τιμή εκκίνησης είναι τα 130 ευρώ ενώ για τα αυτοκίνητα τα 300 ευρώ.

Ξεχωριστή δημοπρασία για κάθε όχημα
Διαβάστε την διακήρυξη της Δ.Δ.Δ.Υ. για να ξέρετε τι ισχύει και τι όχι στις δημοπρασίες των συγκεκριμένων οχημάτωνΝα σημειώσουμε πως για κάθε ένα όχημα θα υπάρξει ξεχωριστή προφορική δημοπρασία με τιμή εκκίνησης που έχει δώσει η εν λόγω υπηρεσία και δημοσιεύσαμε σε παλαιότερο άρθρο. Για όσους δεν γνωρίζουν αλλά ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο να τονίσουμε πως μπορούν να τα ελέγξουν από κοντά και μάλιστα με δικό τους μηχανικό μέχρι και την Δευτέρα 18 Μαΐου (έως 13:30).

Η διακήρυξη με τον αριθμό 3863 έχει βγει στον αέρα και ο καθένας μπορεί να την μελετήσει για να αποκτήσει ένα από τα 103 οχήματα που θα πουληθούν.

Για να δείτε την συγκεκριμένη διακήρυξη στην οποία περιλαμβάνονται αλλά και τη λίστα με όλα τα οχήματα προς πώληση πατήστε ΕΔΩ

Η επίσκεψη για όσους ενδιαφέρονται να δουν από κοντά τα οχήματα στην αποθήκη Μαγουλέζας θα μπορεί να γίνεται μέχρι την Δευτέρα στις 18 Μαΐου από τις 8:30 π.μ. έως τις 13:30 μ.μ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΟΔΔΥ πατώντας ΕΔΩ








*επίσης δημοπρατείται ένα μοτοποδήλατο Peugeot για 100 ευρώ

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη
zougla.gr