21 Ιουνίου 2015

ΦΩΤΟ-ΑΡΑΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ 5-6! Λιγότεροι από την τελευταία φορά στην αντιευρωπαϊκή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

[Και φυσικά οι φώτο δεν είναι από το απόγευμα όπως αυτές που δημοσίευσε ο Χατζηνικολάου από την συγκέντρωση υπερ του ευρώ... στην 5η φώτο τα φώτα της Βουλής έχουν ανάψει που σημαίνει ότι είναι γύρω στις 8 το βράδυ...]

«Εμπρός λαέ, έξω από την ΕΕ» το κεντρικό σύνθημα - Περισσότερα από 300 άτομα ανέβηκαν στο προαύλιο της Βουλής - Κλειστή είναι αυτή την ώρα η λεωφόρος Αμαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η προγραμματισμένη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα με περισσότερους από 4.000 διαδηλωτές. Μάλιστα, στο προαύλιο της Βουλής ανέβηκαν περίπου 300 άτομα.

Κεντρικό σύνθημα της διαδήλωσης είναι το: «Εμπρός λαέ, έξω από την ΕΕ».

Στα κεντρικά συνθήματα και εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ, που στηρίζει τη διαδήλωση: «Να σπάσουμε τη λιτότητα, η ζωή μας δεν ανήκει στους δανειστές».

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν πανό που γράφουν: «Ούτε ΔΝΤ, ούτε και ΕΕ, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου λαέ», «Κατάργηση των μνημονίων, διαγραφή του χρέους», «Όχι στο ευρώ, ρήξη με τους δανειστές», «Όχι στην υποταγή, καμία συμφωνία με τους δανειστές».

πολλοί από τους παρευρισκόμενους κρατούν κομματικές σημαίες στα χέρια, μεταξύ αυτών, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.









Θανάσης Γερασιμίδης, Φωτογραφίες: Βασίλης Γερμάνης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ