27 Ιουνίου 2015

Η εξυπνάδα της Κω/λου και η απάντηση του Βορίδη - Τα 8 δισ. που έχουν οι δικές σας προτάσεις δεν είναι λιτότητα;

Αντιπαράθεση ανάμεσα στην Πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δευτέρου στην ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Ο κ. Βορίδης ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του πως «ήρθατε στην Κυβέρνηση κύριοι υπουργοί και από εκεί που ήμασταν στον ωραίο κόσμο της αριστεράς… ιπτάμεθα…» με την Πρόεδρο της Βουλής να ρωτά «εσείς;».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη συνέχεια είπε πως «δεν άκουσα το σχόλιο της ευγενούς Πρόεδρου. Δεν νομίζω να έχασα κάτι σπουδαίο» με την Ζωή Κωνσταντόπουλου να αναφέρει «είπα εάν ήσασταν και εσείς στο ωραίο κόσμο της αριστεράς;». Ο Μάκης Βορίδης δεν απάντησε και συνέχισε την ομιλία. Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής.


Τα 8 δισ. που έχουν οι δικές σας προτάσεις δεν είναι λιτότητα;

Ο Βορίδης στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα 8 δισ. που έχουν οι δικές σας προτάσεις δεν είναι λιτότητα; - ΒΙΝΤΕΟ
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Μάκης Βορίδης στην ομιλία του, όπου μεταξύ άλλων έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο με στόχο να οδηγηθεί η χώρα εκτός Ευρώπης.

«Τα 8 δισ. που έχουν οι δικές σας προτάσεις δεν είναι λιτότητα; Πώς νιώθετε; Ο πρωθυπουργός σας έχει εγκλωβιστεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Να κάνουμε ένα δημοψήφισμα, μας αρέσουν οι πολιτικές λιτότητας ή δεν μας αρέσουν;  Ο λαός θα πει «ναι» στην Ευρώπη, «όχι» στην κυβέρνηση. Το δημοψήφισμα έχει και έναν άλλο χαρακτήρα: «Ναι» ή «όχι» στην κυβέρνηση. Αν είναι ναι, ελπίζω την επόμενη ημέρα το πρωί, με τις παραιτήσεις σας εδώ. Εάν η απάντηση είναι «ναι», τι θα σεβαστείτε; Προτάσεις που δεν πιστεύετε; Θα τις ψηφίσετε;»

«Εκτελείται εξαρχής ένα οργανωμένο σχέδιο», υπογράμμισε ο κ. Βορίδης και κατέληξε: Υπάρχει η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ. Στην πραγματικότητα μας οδηγούν με μαθηματικό τρόπο σε μία ψήφο που νομίζουν ότι θα πραγματώσει το σχέδιο τους, να βρεθούμε εκτός Ευρώπης. Ο ελληνικός λαός σας πήρε χαμπάρι. Την Κυριακή θα δώσει την απάντησή του. Και η απάντησή του θα είναι «ναι» στην Ευρώπη, «ναι» στη Δημοκρατία, «ναι» στην Ελλάδα».