15 Ιουνίου 2015

ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΕΑ->Ο Καμμένος συνεχίζει να διορίζει τους δικούς του

«Μανούβρες» τιτλοφορείται το άρθρο του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου το οποίο αναφέρεται στον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο.

Στο άρθρο που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για πατέντα του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για να «βολεύει» τους στενούς του συνεργάτες.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα «μια φορά τους διορίζει στα γραφεία της Βουλής ως αμειβόμενους συνεργάτες και μία στο γραφείο του στο υπουργείο Άμυνας ως άμισθους συνεργάτες προκειμένου και τον παχυλό μισθό να εισπράττουν από τη Βουλή και τα εξίσου παχυλά, λόγω των συνεχών μετακινήσεων του «μπιζιμπόντη» (κατά την αξεπέραστη ατάκα Πάγκαλου) υπουργού έξοδα μετακινήσεων».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου έχει ως εξής:

Μανούβρες

Άλλοι πουλάνε λιμάνια και παρακάμπτουν νόμους και γραφές για τις συλλογικές συμβάσεις και άλλοι διορίζουν «αβέρτα μπάνκα» που λέγανε παλιά. Όπως ο πρόεδρος Πάνος του κόμματος «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Έλληνες» που έχει εφεύρει την εξής πατέντα για το βόλεμα των δικών του: μια φορά τους διορίζει στα γραφεία της Βουλής ως αμειβόμενους συνεργάτες και μία στο γραφείο του στο υπουργείο Άμυνας ως άμισθους συνεργάτες προκειμένου και τον παχυλό μισθό να εισπράττουν από τη Βουλή και τα εξίσου παχυλά, λόγω των συνεχών μετακινήσεων του «μπιζιμπόντη» (κατά την αξεπέραστη ατάκα Πάγκαλου) υπουργού έξοδα μετακινήσεων.

Διότι έτσι είναι ο πρόεδρος Πάνος-κιμπάρης- με τους φίλους του, έστω και αν δεν πληρώνει αυτός (Φυσικά) αλλά το δύσμοιρο ελληνικό κράτος που αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του για μισθούς, συντάξεις, φάρμακα κλπ.