11 Ιουνίου 2015

Αυτή είναι η ΠΑΣΟΚα, νύν ΣΥΡΙΖΑία με «οικογενειακά» χρέη εκατομμυρίων ευρώ στο ΙΚΑ

Την Αντωνία Λουρίδου την κάλυπτε ως τώρα ο Ροβέρτος... ο οποίος παραιτήθηκε μία μέρα πριν σκάσει το θέμα...

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2011 το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» με το δημοσίευμα υπό τον τίτλο, «Η σύζυγος στέλεχος του ΙΚΑ και ο σύζυγος χρωστάει 4,1εκατ ευρώ», έφερνε για πρώτη φορά στο φως το μείζον ζήτημα, για το οποίο σήμερα ο υπ. Επικρατείας κατά της Διαφθοράς έδωσε εντολή για επείγουσα έρευναΑπό το 2011 το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» είχε αποκαλύψει την πολύκροτη υπόθεση των οφειλών ύψους εκατομμυρίων ευρώ προς το ΙΚΑ του συζύγου της προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του ιδρύματος, για την οποία σήμερα ο υπουργός Επικρατείας κατά της Διαφθοράς, κ. Παναγιώτης Νικολούδης, έδωσε εντολή για επείγουσα έρευνα.

Ειδικότερα, στις 25 Σεπτεμβρίου 2011 το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» με το δημοσίευμα υπό τον τίτλο, «Η σύζυγος στέλεχος του ΙΚΑ και ο σύζυγος χρωστάει 4,1εκατ ευρώ», έφερνε για πρώτη φορά στο φως το μείζον αυτό ζήτημα.

Δύο χρόνια αργότερα και νέο δημοσίευμα της εφημερίδας μας με τον τίτλο, «Σύζυγος διευθύντριας του ΙΚΑ χρωστά στο ταμείο 6,2 εκατ ευρώ», αποκάλυπτε νέα στοιχεία για την υπόθεση, η οποία πλέον, ύστερα από την εντολή του κ. Νικολούδη, μπαίνει στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών.


Μανώλης Γαλάνης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ