19 Ιουνίου 2015

Κώστας Ζαχαριάδης: Ο καρπαζοεισπράκτορας του ΣΥΡΙΖΑ στα τηλεπαράθυρα... αφού οι γνωστοί κρύβονται

Εντύπωση προκαλεί η απουσία των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τα τηλεπαράθυρα σε μία τόσο κρίσιμη μέρα όπως η σημερινή που η χώρα βαδίζει στην κόψη του ξυραφιού.

Κάποιοι, όπως π.χ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είναι δικαιολογημένα απόντες αφού για παράδειγμα ο υπουργός ΠΑΠΕΝ είναι στην Ρωσία, κάποιοι άλλοι πάλι μάλλον όχι.

Το σίγουρο είναι πάντως πως μόνο τυχαία δεν είναι η σημερινή αποχή τους, και είναι χαρακτηριστικό πως σήμερα απέναντι σε έναν κορυφαίο υπουργό της Ν.Δ. τον Γιάννη Βρούτση βρέθηκε να αντιπαρατίθεται το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης που έχει επιδείξει ιδιαίτερη μαχητικότητα, και μετά τις εκλογές όπου για λίγες ψήφους δεν βγήκε βουλευτής.

Για την ιστορία να θυμίσουμε πως ο τρόπος που συγκροτούνται τα πάνελ σε όλες τις τηλεοράσεις του κόσμου είναι «στάνταρ». Υπουργοί με υπουργούς, βουλευτές με βουλευτές, κτλ…

Άρα οι πιθανότητες είναι πως απέναντι σε έναν πρώην υπουργό, τον Γ. Βρούτση, έναν εκπρόσωπο Τύπου κόμματος , τον Δ. Τσιόδρα από Το Ποτάμι, και έναν ευρωβουλευτή, τον Ν. Μαριά…δεν βρέθηκε ούτε ένας «ομοιόβαθμος» από τον ΣΥΡΙΖΑ που να επιθυμεί να «βγάλει τα κάστανα από την φωτιά»….

Κάτι που ανέλαβε ο «καμικάζι» Κώστας Ζαχαριάδης