11 Ιουνίου 2015

Ο αστείος Κωνσταντινόπουλος έκανε προεκλογικό βίντεο με τον καταστροφέα της χώρας Ανδρέα να συμβολίζει την πρόοδο και τον Καραμανλή την κρίση

Δείτε το προεκλογικό βίντεο του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου που την Κυριακή φιλοδοξεί να εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανιζόμενος ως απόγονος του Αντρέα - Στο βίντεο, υπό τον τίτλο «Με τη δύναμη της Γενιάς μας», περιγράφεται με δραματικό ύφος μέσω φωτογραφιών η ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας 
Προεκλογικό βίντεο υποστήριξης του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φίλοι του, εν όψει της μάχης για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Στο βίντεο περιγράφεται με δραματικό ύφος μέσω φωτογραφιών η ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας, ξεκινώντας με εικόνες διαδηλώσεων φοιτητών την περίοδο της δικτατορίας.

Αμέσως εμφανίζεται η ιστορική φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου, όταν επιστρέφει στην Αθήνα με την πτώση της χούντας των Συνταγματαρχών.  Στη συνέχεια κυριαρχούν μια σειρά από φωτογραφίες και πάλι του Ανδρέα Παπανδρέου, κατά τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη. Το σύνθημα «αλλαγή» επαναλαμβάνεται, αυτή τη φορά σε έγχρωμες εικόνες, που παραπέμπουν στο σήμερα.

Το σποτ «περνάει» πολύ σύντομα τη δεκαετία του ’80 και φτάνει στην εποχή του Κώστα Σημίτη, όπου πέραν του πρώην πρωθυπουργού εμφανίζονται εικόνες του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ περνούν παράλληλα και ασπρόμαυρες/ αλλοιωμένες φωτογραφίες του Κώστα Καραμανλή.

Στη συνέχεια επαναλαμβάνονται φωτογραφίες των Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστα Σημίτη και Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ δεν γίνεται καμία νύξη για την περίοδο του Γιώργου Παπανδρέου. Το προεκλογικό σποτ κλείνει με τη φωτογραφία του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου και το σύνθημα «Απαντάμε μαζί. Βαδίζουμε μαζί».