02 Ιουνίου 2015

Κακλαμάνης: «Θα σηκώσω τη σημαία του ...όχι όταν έρθει η συμφωνία»

Την απόφαση του να καταψηφίσει την συμφωνία αν έρθει στη Βουλή εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1.
«Έστω και μόνος θα σηκώσω τη σημαία του «όχι» εάν έρθει η συμφωνία στη Βουλή» είπε ο βουλευτής της ΝΔ ενώ συμπλήρωσε πως η μόνη πιθανότητα να υπερψηφίσει τη συμφωνία, θα ήταν εάν ο πρωθυπουργός δήλωνε στη Βουλή πως αναγκάστηκε να κάνει έναν επώδυνο συμβιβασμό.

Ο κ. Κακλαμάνης ξεκαθάρισε ότι δεν ζητάει δήλωση μετάνοιας, αλλά δήλωση αλήθειας όπως είπε χαρακτηριστικά ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας.

Ο πρώην υπουργός δήλωσε ευρωσκεπτικιστής και κάλεσε τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά να παλέψει στις τάξεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος δίπλα στο Σαρκοζί και να δώσει τη μάχη για το ποια Ευρώπη θέλουμε.

Κλείνοντας σχολιάζοντας το θέμα της Έλενας Παναρίτη και την ανάκληση της τοποθέτησής της στο ΔΝΤ είπε πως πρόκειται για φαρισαϊσμό από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ταυτόχρονα εκτίμησε πως ήταν μια καλοστημένη παγίδα στο Γιάννη Βαρουφάκη από κάποιους που πίστευαν ότι θα παραιτούνταν.

Επανέλαβε, επίσης, πως ο Υπουργός Οικονομικών εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ομάδας του Όστιν του Τέξας...