02 Ιουνίου 2015

Φίλης και Σκουρλέτης εκβιάζουν βουλευτές

Το μανδύα της νομιμότητας φορά τώρα, σε αυτό το σκορποχώρι που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Φίλης, ο οποίος πρωτοστάτησε μαζί με την πρόεδρο Ζωή του Νικολάου, στην πρόσφατη «ανταρσία» των 42 βουλευτών.

«Εάν 12 βουλευτές δεν ψηφίσουν τη συμφωνία και η δύναμη της κυβέρνησης είναι 150, θα υπάρξει άμεση προσφυγή στις κάλπες. Θα ψηφίσουμε στα κυβερνητικά και κομματικά όργανα. Η μειοψηφία θα εφαρμόσει τις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Σε μας η πειθαρχία είναι συνειδητή και δεν επιβάλλεται από τον αρχηγό. Άλλωστε, τα σενάρια της αριστερής παρένθεσης τα επεξεργάζεται και τα επιδιώκει το μνημονιακό μπλοκ, οι μνημονιακές δυνάμεις, όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο» δήλωσε στον Real fm .

Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης , τονίζοντας ότι εάν δεν επιτευχθεί έντιμος συμβιβασμός με τους εταίρους, η κυβέρνηση θα πρέπει να ζητήσει εκ νέου τη λαϊκή εντολή.

«Όταν εκλέγεσαι δεν παίρνεις λευκή επιταγή… Αν επιτευχθεί συμφωνία που δεν συνιστά έντιμο και προωθητικό συμβιβασμό, θα πρέπει να ερωτηθεί ο λαός πριν την υπογράψουμε» υπογράμμισε.

http://lykavitos.gr/archives/198112