17 Ιουνίου 2015

Πρώην αστυνομικός και δημοτικός υπάλληλος απήγαγαν και σκότωσαν ρακοσυλλέκτη

Τον μετέφεραν στο εξοχικό του δημοτικού υπαλλήλου επί της οδού Πτολεμαΐδος στην περιοχή Μασιάρη στους Αγίους Θεοδώρους και εκεί τον ακινητοποίησαν, βάζοντάς του χειροπέδες και τον βασάνισαν, χτυπώντας τον ανηλεώς, για να τους μαρτυρήσει που έκρυβε τα δήθεν....300.000 ευρώ που είχαν μάθει από κάποιον πληροφοριοδότη ότι δήθεν κατείχε

Ένας 50χρονος πρώην αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Ιλίου και ένας 46χρονος δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Περιστερίου είναι υπεύθυνοι για την απαγωγή και την φρικτή δολοφονία του ηλικιωμένου ρακοσυλλέκτη Μ.Δ., για τον οποίο είχαν την ψευδή πληροφόρηση ότι είχε κρυμμένα 300.000 ευρώ.

Οι πρώην αστυνομικός και ο δημοτικός υπάλληλος πήγαν στο σπίτι του 81χρονου στα Σπάτα και προσποιούμενοι τους αστυνομικούς και με το πρόσχημα της εξέτασής του για τροχαίο ατύχημα, τον έπεισαν να τους ακολουθήσει. Τον επιβίβασαν σε αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο εξοχικό του δημοτικού υπαλλήλου επί της οδού Πτολεμαΐδος στην περιοχή Μασιάρη στους Αγίους Θεοδώρους και εκεί τον ακινητοποίησαν, βάζοντάς του χειροπέδες και τον βασάνισαν, χτυπώντας τον ανηλεώς, για να τους μαρτυρήσει που έκρυβε τα δήθεν λεφτά.

Το θύμα έχασε τις αισθήσεις του και όταν κατάλαβαν ότι είχε πεθάνει τον εγκατέλειψαν στο πάτωμα και γύρισαν πίσω στο σπίτι του θύματος για να ψάξουν μόνοι τους. Για κακή τους τύχη όμως, ήδη μία γειτόνισσα που πρόσεχε τον ηλικιωμένο ρακοσυλλέκτη κατάλαβε ότι έλειπε ώρες και έκανε δήλωση εξαφάνισης στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Τη στιγμή που οι δύο κακοποιοί έψαχναν το σπίτι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σπάτων που μετέβησαν εκεί, αναζητώντας το θύμα, τους εντόπισαν στην αυλή που είχαν κρυφτεί και τους συνέλαβαν. Οι δράστες ομολόγησαν όλες τις φρικτές τους πράξεις, ενώ στο σπίτι του δημοτικού υπαλλήλου βρέθηκαν δύο πιστόλια, μία καραμπίνα και πλήθος φυσιγγίων.

Θοδωρής Παναγιωτίδης
news247.gr