20 Ιουνίου 2015

Αλέξη... μέχρι και τα συντρόφια σε δουλεύουν

Το μόνο που δεν μας πούλησαν στην κυβέρνηση είναι ότι ο Αλέξης, ως άλλος Πάρης, έκλεψε την Αλίνα Καμπάγεβα, την γκόμενα του Πούτιν...

Συγκλονισμένη η Ελλάδα παρακολουθεί τις άοκνες προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα και του Παναγιώτη Λαφαζάνη να πείσει το ξανθό γένος να μας δώσει κανένα φράγκο και να πετάξουμε με τις κλωτσιές τους κακούς Ευρωπαίους.
Σε μια ακόμη τεράστια διπλωματική νίκη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η Αγία Πετρούπολη ή Λένινγκραντ όπως την αποκαλούν οι κομμουνιστές που δεν έχουν αποδεχθεί την κατάρρευση του ανύπαρκτου σοσιαλισμού, γίνεται το νέο... λιμάνι του Τσίπρα. Έτσι, δήλωσε θέλοντας να «πικάρει» τους δανειστές. Είπε ότι οι Έλληνες είναι λαός που αναζητά νέες θάλασσες και ασφαλή λιμάνια θέλοντας να δείξει στους δανειστές ότι δεν τους έχει ανάγκη. «Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια» δεν τους έλεγε για να καταλάβουν οι Ρώσοι που ξέρουν από εσπεριδοειδή;

Αναζητώντας νέες θάλασσες ο Αλέξης, να προσέξει μην πνιγεί σε μια κουταλιά νερό, καθώς τρεις ημέρες πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής (την οποία θεωρεί τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης γιατί θα δοθεί... πολιτική λύση) συνεχίζει το βιολί του.

Δηλαδή την τακτική της επίθεσης κατά εκείνων με τους οποίους θα καθίσει να βρει λύση για την χρεοκοπημένη Ελλάδα.

Ενώ οι τράπεζες καταρρέουν και η οικονομία έχει χτυπήσει κόκκινο, ο Τσίπρας και η νεοκομμουνιστική παρέα του αναζητούν ρούβλια από τους Ρώσους που δεν έχουν ούτε μαντίλι για να κλάψουν. Και η πλάκα είναι ότι τους το λένε μήνες τώρα: «Μην περιμένετε βοήθεια από εμάς». Αλλά εκεί οι Συριζαίοι. Να δείξουν ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις κι ότι άμα χρεοκοπήσουμε θα τρώμε χαβιάρι και θα πίνουμε βότκα. Ε, ρε ξύλο που θέλουν.

Κάνουν επικοινωνιακό σόου με την κουστωδία που πήγε στο... Λένινγκραντ να καταλάβει τα χειμερινά ανάκτορα με τα λεφτά του ελληνικού λαού.

Και το επίσης εντυπωσιακό. Ενώ περιμένουμε ακόμη τα 5 δισ. ευρώ που θα μας έδιναν προκαταβολή για έναν ανύπαρκτο αγωγό αερίου, υπογράφουν συμφωνίες για τη σύσταση μικτής επιτροπής που θα τρέξει το έργο. Η συμφωνία δεν προβλέπει ούτε τα έσοδα, ούτε από που θα βγαίνει ο αγωγός, ούτε από που θα περνά. Μάλιστα η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που υπογράφει όταν ούτε η Τουρκία η οποία είναι άμεσα εμπλεκόμενη δεν έχει πάει να συζητήσει για τον αγωγό – φάντασμα.

Κι όμως, οι χαχόλοι του ΣΥΡΙΖΑ τσιμπάνε και περιμένουν να ρεύσουν τα ρούβλια και να τρέξουμε όλοι στο αεροδρόμιο να υποδεχθούμε τον μέγα διαπραγματευτή και ηγέτη Αλέξη Τσίπρα. Το μόνο που δεν μας πούλησαν στην κυβέρνηση είναι ότι ο Αλέξης, ως άλλος Πάρης, έκλεψε την Αλίνα Καμπάγεβα, την γκόμενα του Πούτιν...

Αν αυτό είναι περήφανη εθνική πολιτική και προσπάθεια σωτηρίας της χώρας χωρίς την ανάγκη των Ευρωπαίων και του ΔΝΤ, τότε η Ελλάδα δεν έχει καμιά τύχη. Κι αν ο ελληνικός λαός «τσιμπάει» με τέτοια κολπάκια τότε είμαστε άξιοι χρεοκοπίας.

http://www.antinews.gr/POLITIKE/aleksi-mexri-kai-ta-suntrofia-se-douleuoun