10 Ιουνίου 2015

Γκρινια (δικαιολογημένη!) "γαλάζιων" στελεχών για την συνάντηση Καραγκούνη και Βορίδη με τον Λουράντο

Την έντονη αντιδρασή του εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για το γεγονός οτι έγινε δεκτός στα κεντρικά γραφεια της ΝΔ στη Συγγρου απο τον Εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Κώστα Καραγκουνη και τον πρώην υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κώστας Λουράντος.

Ο πρώην υπουργός βλέπετε δεν ξεχνά τη σταςη του κ. Λουράντου απέναντι στην κυβερνηση Σαμαρα και μεσω του Facebook του έκρινε σκόπιμο να θυμίσει τις δηλώσεις που έκανε πριν ενα χρονο κατα της προηγούμενης κυβέρνησης ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου ενω παράλληλα άφησε αιχμές και για τα "γαλάζια" στελεχη που τον υποδέχτηκαν στη Συγγρου.

Η επίσκεψη Λουράντου στα κεντρικά γραφεια εχει έντονο παρασκήνιο καθώς απο τη συνάντηση έλειπε και ο αρμόδιος τομεάρχης υγείας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας. Συμφωνα με πληροφοριες του newsit, ο αρμόδιος τομεάρχης εκτος του οτι ηταν αντικειμενικός δύσκολο να παρεβρεθεί στη συγκεκριμένη συνάντηση καθώς βρισκόταν εκτος Αθηνών, εξέφρασε παράλληλα την άποψη οτι η συνάντηση θα έπρεπε να γινει την επομενη της απεργίας των φαρμακοποιών και όχι μια μερα πριν. Ωστόσο επελέγη η συνάντηση να γινει και τον κ. Λουραντο τελικά δέχτηκαν ο κ. Καραγκουνης και ο κ. Βορίδης.

Παντως αρκετά "γαλάζια" στελεχη δεν ξεχνουν τη στάση που κράτησε ο κ. Λουράντος απέναντι στη ΝΔ.

Θοδωρης Δαφέρμος
newsit.gr