18 Ιουνίου 2015

Ολοκληρώθηκε η απολογία του Βαγγέλα-Αναμονή για τις αποφάσεις-Έφτυσαν γυναίκα οι μπράβοι του

Μετά από σχεδόν επτά ώρες, ολοκληρώθηκε η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ειδικό ανακριτή κατά της διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έφτασε στην Ευελπίδων λίγο μετά τις 07:00 το πρωί, συνοδευόμενος μεταξύ άλλων και από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββα Θεοδωρίδη. Λίγο πριν τις 07:30 πέρασε την πόρτα του γραφείου του ανακριτή έχοντας δίπλα του, τους δύο δικηγόρους του, Βασίλη Δημακόπουλο και Θανάση Βαρλάμη. Η απολογία του προέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος κατηγορείται για 5 κακουργήματα,  κράτησε περισσότερες από επτά ώρες, και κατά τη διάρκειά της έγιναν σύμφωνα με πληροφορίες δύο διαλείμματα.

Εντός της επόμενης μιας ώρας ο ανακριτής από κοινού με τον εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων θα αποφασίσουν αν θα επιβληθούν περιοριστικοί όροι και ποιοι θα είναι αυτοί.

Επεισόδιο στην Ευελπίδων στην απολογία Μαρινάκη

Ενταση υπήρξε πριν από λίγο στην Ευελπίδων, όπου συνεχίζει να απολογείται ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον ειδικό ανακριτή κατά της διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη.

Ενας άνδρας αγνώστων στοιχείων, ο οποίος βρίσκεται μαζί με αρκετούς ακόμα στον χώρο της Ευελπίδων, είχε επεισόδιο με μια γυναίκα. Ο νεαρός φέρεται να έφτυσε τη γυναίκα στο πρόσωπο, η οποία ζήτησε την παρέμβαση της Αστυνομίας, ενώ υπήρξαν και κάποια «γαλλικά» με το πλήθος.

Ενας από τους χαρακτηριστικούς διαλόγους που ακούστηκαν ήταν ο εξής: «Εδώ δεν είναι Πειραιάς» φώναξε η κοπέλα, για να έρθει η απάντηση: «Παντού είναι Πειραιάς».