28 Ιουνίου 2015

Οι Άγγλοι προειδοποιούν τους τουρίστες για τρομοκρατικές επιθέσεις αλλά τα γίδια θα δούνε μόνο ότι οι Γερμανοί προειδοποιούν τους δικούς τους να έχουν μαζί τους μετρητά


Βρετανική ταξιδιωτική οδηγία για Ελλάδα- Προειδοποιεί για τράπεζες, διαδηλώσεις και τρομοκρατικές επιθέσεις!

Ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα εξέδωσε το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών, με αφορμή τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Ειδικότερα, συμβουλεύει τους Βρετανούς τουρίστες να έχουν μαζί τους μετρητά καθώς ενδέχεται, όπως λέει, να υπάρξουν περιορισμοί στις τραπεζικές δραστηριότητες από την Δευτέρα.

Επιπλέον, προειδοποιεί για τυχόν καθυστερήσεις σε δρομολόγια εξαιτίας των διαδηλώσεων που γίνονται στην Αθήνα, καθώς και των απεργιών. Παράλληλα, η οδηγία αναφέρεται στην πιθανότητα τρομοκρατικής επίθεσης, προτρέποντας τους τουρίστες να έχουν μαζί τους σε κάθε τους εξόρμηση το διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που δηλώνει την ταυτότητά τους.

Ταξιδιωτική οδηγία της Γερμανίας να έχουν μαζί τους λεφτά όσοι πάνε Ελλάδα

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας συμβουλεύει τους πολίτες της χώρας που ταξιδεύουν στην Ελλάδα να έχουν μαζί τους αρκετά μετρητά, γιατί τα ATM ενδεχομένως θα είναι άδεια ή δύσκολο να προσπελαστούν λόγω ουρών και καθυστερήσεων – αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι Times της Νέας Υόρκης.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 15:00 η ΕΚΤ αποφάσισε την παράταση του ELA για 48 ώρες χωρίς την αύξηση της ρευστότητας προς τις ελληνικές τράπεζες, ουσιαστικά πετώντας το «μπαλάκι» στην κυβέρνηση για να επιβάλλει έλεγχο της κίνησης κεφαλαίων για να θωρακίσει το τραπεζικό σύστημα της χώρας.