15 Ιουνίου 2015

Άδωνις: Σας τα λεγα ότι έρχεται καταστροφή γατάκια, αλλά δε με πιστεύατε

Με μία φράση του Θουκυδίδη, την οποία είχε ξαναναφέρει την ημέρα (29 Δεκεμβρίου 2014) που δεν εκλέχθηκε Πρόεδρος Δημοκρατίας και ο Σαμαράς προκήρυξε εκλογές, σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και το σκηνικό ρήξης που διαφαίνεται.

“25 Ιαν 2015: “ήδε η ημέρα τοις Έλλησι μεγάλων κακών άρξει” δηλ “αυτή η ημέρα έφερε στους Έλληνες μεγάλες συμφορές” Θουκυδίδου 2βιβλίο 12/4..” πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Άδωνις, θυμίζοντας τις δηλώσεις του (όπως μεταδόθηκαν από το star.gr στο παρακάτω άρθρο), περί επερχόμενης καταστροφής, εκείνη τη μέρα.

Με Θουκυδίδη και Κωνσταντίνο Καραμανλή σχολίασε τις εξελίξεις ο Άδωνις
Επίθεση
σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ
29.12.2014


​Μια φράση του αείμνηστου  Κωνσταντίνου Καραμανλή και ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας χρησιμοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να σχολιάσει το «ναυάγιο» της εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας. 
«Η Ελλάς είναι ένα απέραντο φρενοκομείο Δύο κόμματα σήμερα έριξαν την κυβέρνηση… Και ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Καμμένος αφού έριξαν την κυβέρνηση, ήρθαν έξω από την Βουλή και μας μίλησαν για ανάγκη συναίνεσης και ανάγκη κυβέρνησης εθνικής ενότητας» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. 
Σχολιάζοντας την δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, πως «σήμερα ο λαός θα πρέπει να είναι χαρούμενος», ο κ.Γεωργιάδης έφερε στο μυαλό του τον Θουκυδίδη, όπου όπως είπε «οι Αθηναίοι ήταν πολύ χαρούμενοι όταν ξεκίναγε ο Πελοποννησιακός πόλεμος και έβαλε ο Θουκυδίδης έναν Σπαρτιάτη τον Μελήσιππο, ο οποίος βλέποντας τους χαρούμενους Αθηναίους είπε  “ἥδε ἡ ἡμέρα τοῖς Ἕλλησι μεγάλων κακῶν ἄρξει”(μτφ αυτή η μέρα φέρνει στους Έλληνες μεγάλες συμφορές)». 
«Ας ελπίσουμε ότι αυτή η μέρα που ζούμε δεν θα φέρει στους Έλληνες μεγάλες συμφορές» είπε ο κ.Γεωργιάδης
Παράλληλα χθες, υπενθύμισε και το σποτάκι με τα τρενάκια που είχε κάνει προεκλογικά και είχε δημιουργήσει σάλο στα social media.

“Και φυσικά ας κοροιδέψουν σήμερα οι εξυπνάκηδες που κορόιδευαν,τρεις μέρες προ των εκλογών το βίντεο με τα τρενάκια”, σχολίασε.