05 Ιουνίου 2015

ΤΟΥΣ ΦΡΙΚΑΡΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ! «Να τα λέτε στη Ραχήλ στα γιαπωνέζικα-Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια κ. Λαφαζάνη»

Ατάκες αντάλλαξαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής οι Αδωνις Γεωργιάδης και Ραχήλ Μακρή, με τον πρώτο να την κουρδίζει για τα τελευταία καραγκιοζιλίκια της με τα κιμονό στην Ιαπωνία και τη δεύτερη μη έχοντας κάτι να προσάψει στον Άδωνι να επιτίθεται στη σύζυγό του, ξεχνώντας πως η Μανωλίδου βγάζει καθημερινά το ψωμί της δουλεύοντας και όχι ξύνοντας τα παπάρια της όπως κάνει ο...
δικός της άντρας τον οποίο με το που βγήκε φρόντισε να αποσπάσει σε γραφείο βουλευτή.

Η κυρία Μακρή ζήτησε εξηγήσεις για τη σειρά των ομιλητών από τον προεδρεύοντα της Επιτροπής, Χαράλαμπο Αθανασίου, με αποτέλεσμα ο κ. Γεωργιάδης να σχολιάσει: «Πρόεδρε, να της το εξηγήσετε στα γιαπωνέζικα!».

Το μόνο που βρήκε η Ραχήλ να πει ήταν: «Εσύ να πας να κάνεις γιόγκα με τη σύζυγό σου»....

Γεωργιάδης: Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια - Λαφαζάνης: Εσείς είστε καραγκιόζης

Στη συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεβράκωσε τον Λαφαζάνη και αυτός μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου του ανταπάντησαν.

Ο βουλευτής της ΝΔ απευθυνόμενος στον υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης είπε «ξέρω γιατί είστε εκνευρισμένος. Είστε εκνευρισμένος γιατί το πρωί είπατε ότι θα ψηφίζατε την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης η οποία περιλαμβάνει την πώληση του ΟΛΠ. Εσείς πριν από μια εβδομάδα λέγατε στο Κερατσίνι ότι ο ΟΛΠ δεν πωλείται. Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια».

Π. Λαφαζάνης: Εσείς είστε καραγκιόζης

Αδ. Γεωργιάδης: Εγώ δεν είπα ότι είστε καραγκιόζης μίλησα για καραγκιοζιλίκια

Π. Λαφαζάνης: Τα καραγκιοζιλίκια αλλού. Καραγκιόζης είσαι εσύ

Αδ. Γεωργιάδης: Και τον ΟΛΠ θα δώσετε και από κάτω θα έχει την υπογραφή «Παναγιώτης Λαφαζάνης»… αυτά για να γνωριζόμαστε σιγά-σιγά. Χαίρομαι που είστε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων. Χαίρομαι που έρχεστε στις θέσεις μας

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κ. Γεωργιάδη έχετε εκτραπεί. Σταματήστε να μιλάτε κ. Γεωργιάδη γιατί σας απευθύνομαι.

Αδ. Γεωργιάδης: Να μην με διακόπτετε… τι είστε; Τύραννος;

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Να σταματήσετε γιατί εκτός από τον καραγκιόζη υπάρχει και ο Χατζηαβάτης