09 Ιουνίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο Άδωνι σε Καραμέρο: Πάρε τη δήλωση να μη στη χρωστάω στόκε

Αναδημοσίευσε μια ηλίθια δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη για Μνημόνια και δόσεις ο Αδωνις Γεωργιάδης και μόλις ο ηλίθιος αντιπεριφερειάρχης Γιώργο Καραμέρο πήγε να του το παίξει έξυπνος, τον άρχισε στις φάπες.

Αρχικά ο Άδωνις πόσταρε ένα βίντεο όπου αναφέρεται σε μια αστεία δήλωση Στρατούλη "θα μας παρακαλάνε να πάρουμε τη δόση". Δείτε το βίντεο που δείχνει τον Αδωνι, στην τηλεοπτική του εκπομπή να καταγγέλει τον Στρατούλη:


Ο ηλίθιος ο Καραμέρος αντί να ψάξει μόνος του να δει αν ισχύει αυτό που λέει ο Άδωνις, στηρίχτηκε στην κάρτα που έβαλαν στην αρχή οι καραγκιόζηδες της Ελληνοφρένειας για να κάνουν την προπαγάνδα τους. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι της Ελληνοφρένειας έγραψαν "ΓΚΑΦΑ" θέλοντας να παραπληροφορήσουν πως αυτό που λέει ο Άδωνις δεν ισχύει

Έτσι λοιπόν ο στόκος ο ΣΥΡΙΖΑίος Καραμέρος νόμισε ότι δεν υπάρχει η δήλωση Στρατούλη που αναφέρει ο Άδωνις και του απάντησε ότι πρόκειται για «τηλεοπτική γκάφα της χρονιάς»:

Γιώργος Καραμέρος ‏@karameros
Ο @AdonisGeorgiadi στην τηλεοπτική γκάφα της χρονιάς ή μάλλον στο συνηθισμένο παραμύθι

Αμέσως ο Άδωνις του έτριψε τη δήλωση στη μούρη

Άδωνις Γεωργιάδης ‏@AdonisGeorgiadi
@karameros http://www.kathimerini.gr/457750/article/ ιδού και γραπτώς η δήλωση Στρατούλη για να μήν εκτίθεσαι...

Και πράγματι, ο Αδωνις Γεωργιάδης στέλνει στον Καραμέρο παλιό άρθρο της «Καθημερινής» όπου ο Δημήτρης Στρατούλης έλεγε ότι «θα μας παρακαλάνε οι δανειστές να πάρουμε τη δόση»!

Όπως αναφέρεται στο άρθρο «Βαβέλ απόψεων και διγλωσσία στον ΣΥΡΙΖΑ»:

Στην καταγγελία του Μνημονίου επέμενε (στο MEGA) και ο κ. Δ. Στρατούλης: Πρώτα καταγγέλλεις μονομερώς και μετά όλα τα άλλα. Δεν πρόκειται να μας πετάξουν έξω. Θα το είχαν κάνει. Το είπαν και χθες. Θα μας παρακαλάνε να πάρουμε τις δόσεις» υποστήριξε».

Ζαλισμένος από τις φάπες ο ηλίθιος Καραμέρος κάτι ψέλισε για Ελληνοφρένεια που μόνο αυτός κατάλαβε:

Γιώργος Καραμέρος ‏@karameros
@AdonisGeorgiadi Πόσταρες τιτλάκι της @Ellinofreneia για κανονικό τίτλο κι αυτό δεν αλλάζει. Όντως δεν παρακαλά η ελληνική κυβέρνηση