12 Ιουνίου 2015

Για γέλια! Στα μαχαίρια το Μαξίμου με το κρατικό ΑΠΕ για την άφιξη ή όχι του Brussels Group

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί τελικά, αυτοί οι άνθρωποι που την επαύριο των εκλογών ανέλαβαν τη διακυβέρνηση του τόπου.

Τώρα τσακώνονται δημόσια με τους… αυλικούς τους για το αν τα μέλη του Brussels Group φτάνουν απόψε στην Αθήνα για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από αύριο Σάββατο.

Η είδηση μεταδόθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ως αποκλειστική, ενώ την ίδια ώρα το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg κάνει λόγο για οριστικό τελεσίγραφο για συμφωνία εντός των επόμενων 24 ωρών.

Λίγα μόλις λεπτά αργότερα, πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου διέψευσαν κατηγορηματικά την άφιξη των στελεχών των τεχνικών κλιμακίων των Θεσμών, που θυμίζουν εποχές… τρόικας, κάνοντας λόγο για «προϊόν επιστημονικής φαντασίας».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Bloomberg, οι διπλωματικές αβρότητες εξαφανίστηκαν χθες στις Βρυξέλλες καθώς ο Πρόεδρος της ΕΕ Ντόναλτ Τουσκ εγκάλεσε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας ενώ το ΔΝΤ ανακοίνωσε ότι αποχώρησε απ’ την διαπραγμάτευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που βασίζονται σε δύο ευρωπαϊκές πηγές στην Ελλάδα επιδόθηκε τελεσίγραφο 24 ωρών προκειμένου να καταθέσει ισχυρές προτάσεις. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Bloomberg, όλες οι πλευρές των δανειστών ετοιμάζονται ακόμα και για το ενδεχόμενο Grexit.

http://lykavitos.gr/archives/200744