14 Ιουνίου 2015

ΦΩΤΟ-Εκτοξεύθηκε με επιτυχία ο πρώτος μνημονιακός καλεσμένος από το studio της ΕΡΤ

Συγκίνηση και ενθουσιασμός επικράτησαν σήμερα το απόγευμα στο ραδιομέγαρο, όταν κατά τη διάρκεια επίσημης προγραμματισμένης τελετής, η Ζωή Κωνσταντοπούλου πάτησε το κουμπί και εξφενδόνισε εκτός πλατό τον πρώτο προσκυνημένο πανελίστα

Η συμβολική στιγμή που η ακηδεμόνευτη ενημέρωση των πολιτών, απαλάσσεται από τα τσιράκια των δανειστών, θα περάσει στην Ιστορία

Εν μέσω χειροκροτημάτων, πραγματοποιήθηκε στα studio της Αγίας Παρασκευής, το τελετουργικό βάπτισμα της ΕΡΤ στην ακηδεμόνευτη και αντικειμενική ενημέρωση, παρουσία όλης της κυβέρνησης και πλήθους κόσμου.

Μόλις ο καλεσμένος (το πρόσωπο του οποίου ήταν καλυμμένο με κουκούλα, όπως αρμόζει στους δωσίλογους προσκυνημένους γερμανοτσολιάδες / τσιράκια των δανειστών), ξεκίνησε να κάνει τη μαύρη προπαγάνδα του, αναφερόμενος στην επέκταση του υπάρχοντος προγράμματος και άλλες αηδίες, ένα ελατήριο που είχε τοποθετηθεί κάτω από την καρέκλα του ενεργοποιήθηκε και τον πέταξε μακριά.

Ταυτόχρονα, άναψε στο Video Wall, μια φωτεινή επιγραφή με τη λέξη «Γερμανοραγιαδοπροδότης», που προσέθεσε μια ακόμα γιορτινή νότα αντικειμενικότητας στο σκηνικό και έγινε δεκτή με χειροκροτήματα και επευφημίες.

Αναχωρώντας, η κ. Κωνσταντοπούλου, μαζί με τα αυτόγραφα που μοίρασε στους παρευρισκόμενους, υπέγραψε και τις βεβαιώσεις ότι ο χώρος έχει απεντομωθεί πλήρως από μνημονιακούς και ότι είναι πλέον ασφαλής.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης