24 Ιουλίου 2015

«Καμπάνα» 70.000 ευρώ σε Πάνια-Καρβέλα

Πρόστιμο 70.000 ευρώ (συν περίπου 5.000 ευρώ για δικαστικά έξοδα) καλούνται να πληρώσουν ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια για το επεισόδιο που σημειώθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 2008 με τους αστυνομικούς στην Βάρη.
Η υπόθεση τότε είχε απασχολήσει το πανελλήνιο και το ζευγάρι είχε περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο, καθώς οΝίκος Καρβέλας δεν σταμάτησε το μαύρο πολυτελές του τζιπ σε σήμα για έλεγχο. Ο συνθέτης ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.



Σύμφωνα με την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου η «καμπάνα» για την παρουσιάστρια και τον μουσικοσυνθέτη ανέρχεται σε 20.000 ευρώ για τους τρεις αστυνομικούς και 10.000 ευρώ για τον τέταρτο.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ζευγαριού, Βασίλης Χειρδάρης, τόνισε σε επικοινωνία που είχε το star.gr μαζί του, πως θα ασκήσει έφεση και πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρξει ανατροπή στο Εφετείο.

«Η υπόθεση είναι σε εκκρεμότητα. Θα ασκήσω οπωσδήποτε έφεση κατά της αποφάσεως. Εκκρεμούν και οι αγωγές του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, οπότε αυτή η υπόθεση είναι σε εξέλιξη» ανέφερε ο κ. Χειρδάρης χαρακτηριστικά και δήλωσε πεπεισμένος ότι οι πελάτες του θα δικαιωθούν σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο.

Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη
http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx?art=286574&artTitle=kampana_70_000_evro_se_pania_karvela_gia_to_epeisodio_me_tous_astynomikous