26 Ιουλίου 2015

Πόλεμος Βαρουφάκη-«Αυγής» - Απάντηση μέσω επιστολής του πρώην ΥΠΟΙΚ

Με επιστολή απάντησε στην εφημερίδα «Αυγή» ο Γιάνης Βαρουφάκης για το άρθρο της 19ης Ιουλίου με τίτλο «Από γκουρού των οικονομικών... μετεξεταστέος της πολιτικής».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών δεν θέλησε να αφήσει αναπάντητο το άρθρο που δημοσίευσε η εφημερίδα «Αυγή» πριν λίγες ημέρες. Με μια επιστολή του, θέλησε να απαντήσει σε όλα όσα του καταλογίζει το έντυπο ενώ έκανε και ένα ερώτημα λαμβάνοντας μάλιστα απάντηση.

Ο Βαρουφάκης επιχείρησε να δώσει απαντήσεις ενώ αυτή που ξεχώρισε ήταν πως δεν δίστασε να παραδεχθεί πως ήταν ιερή υποχρέωσή του να ηχογραφεί τους συναδέλφους στο Eurogroup αφού θεωρεί απαραδέκτο πως δεν κρατούνται πρακτικά των συζητήσεων.

Κλείνοντας μάλιστα την επιστολή του προς την «Αυγή» αναρωτήθηκε αν θα δημοσιευόταν το συγκεκριμένο άρθρο εναντίον του, ακόμη και αν είχε ψηφίσει «Ναι» στα πρώτα προαπαιτούμενα μετά τη συμφωνία στη Σύνοδο Κορυφής.

Η φυλλάδα απαντώντας στα όσα υποστηρίζει ο Βαρουφάκης αναφέρει πως ακόμα και αν είχε ψηφίσει τα μέτρα θα δημοσίευε την κριτική της... μπεεεεε