05 Ιουλίου 2015

"Σύγχρονοι Νέρωνες"

Η Ελλάδα καίγεται απ' άκρη σε άκρη κι όμως Τσίπρας και Καμμένος "μακιγιάρονται" χτενίζονται και απολαμβάνουν το θέαμα σα να μη τρέχει τίποτα.Έχουν το θράσος να ανεβαίνουν και σε μπαλκόνια και δείχνουν να μην έχουν την αίσθηση για το που οδήγησαν τη χώρα, αφού δεν έχουν τις ικανότητες να κρατούν τις τύχες μας σε τόσο δύσκολες στιγμές.
Εξακολουθούν να βρίσκονται στην 'ονειρούπολη' και λανσάρουν συνταγές της 'φραπελιάς' και του νερού του Καματερού για τη σωτηρία της πατρίδας μας. Χωρίς αυτογνωσία έβαλαν τον πήχυ των προσδοκιών πιο πάνω από τις δυνατότητές τους και τώρα περνούνε από κάτω.Θέλουν απεγνωσμένα να μείνουν στην κυβέρνηση, ενώ δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, αφού ήταν εκτός λογικής,το πήγαν μέχρι το γήπεδο της Τούμπας και της κωλοτούμπας, όμως στη συνέχεια επειδή δεν θα το ψήφιζαν οι συνιστώσες το πέταξαν σε κάποιο κάδο σκουπιδιών της Τρούμπας και έφτασαν στο δημοψήφισμα μήπως και σωθεί έτσι το κόμμα τους, αλλά όχι η χώρα μας. Ο Βαρουφάκης μέσα στο καλοκαίρι έφερε χαμηλό βαρομετρικό με ανυπολόγιστες ζημιές για όλους μας.Θιασώτες της δεκάρας και της πεντάρας έκαναν έναν ολόκληρο λαό να ντρέπεται να κοιτάει στα μάτια τον κάθε Ευρωπαίο. 

Τσίπρας και Καμμένος το παίζουν Ευρωπαίοι χωρίς όμως να υπάρχει στα κρατικά ταμεία ίχνος ΕΥΡΩ. Και τώρα πιστεύουν ότι με άδειες τσέπες θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα. Πεντοζαλισμένοι οδηγούν την Ελλάδα προς το ολοκαύτωμα.

Σαν δερβίσηδες κάνουν συνεχείς περιστροφές μέχρι τελικής πτώσης.Μιλούν για αξιοπρέπεια, ενώ όλοι οι Έλληνες στενάζουν στα ΑΤΜ.Συνεχίζουν το ψέμα, αφού είναι στο αίμα τους.Ο Τσίπρας παριστάνει τον Μπολιβάρ,ενώ δεν μπορεί να επιβληθεί στο κόμμα του. Το παίζει Τσέ Κουεβάρα, ενώ δεν τον υπολογίζουν. Ο Καμμένος δείχνει να είναι μπερδεμένος και ονειροπαρμένος.

Γι αυτό ο Ελληνικός λαός με ωριμότητα και ευθύνη θα δώσει την απάντηση την Κυριακή, αφού παίζεται γι αυτόν το μέλλον του. Γι αυτό οι Έλληνες δε θ'αφήσουν σε κανένα να του πετάξει στον αέρα το Ευρώ αλλά και την Ευρωπαϊκή του πορεία. Το Ναι θα αποτελέσει την μεγαλύτερη κατάφαση για μια ζωή δίπλα στους λαούς της Ευρωπαϊκής ένωσης και όχι δίπλα σε τριτοκοσμικές χώρες.
Βασίλης Τ.