22 Ιουλίου 2015

ΦΩΤΟ-ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Αντώναρος εναντίον Άδωνι: Δεν προέρχομαι από ακροδεξιές παραφυάδες

Ο σαλτιμπάγκος τώρα λέει ότι δεν τρέφει καμία εκτίμηση στον Τσίπρα ενώ τον Μάρτιο μας έλεγε ότι έδωσε την καλύτερη συνέντευξη πρωθυπουργού τα τελευταία 5 χρόνια!! Για τέτοιο ηλίθιο μιλάμε που νομίζει ότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ είναι πρόβατα!!

Εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη άφησε αιχμές ο Ευάγγελος Αντώναρος λέγοντας ότι ήταν αταλάντευτα στη γραμμή της κεντροδεξιάς «ούτε κόμματα άλλαξα ούτε κόμματα ίδρυσα ούτε προέρχομαι από κάποιες ακροδεξιές παραφυάδες».
Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε ότι «είμαι δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μου κάνει πάντα εντύπωση όταν σε κάτι που γράφω ή εγώ ή άλλοι άνθρωποι, κάποιοι σπεύδουν να αυτοφωτογραφηθούν», αναφερόμενος στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρθηκε όμως και και στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτηρίζει «φοβερά άπειρη, με αυτόν τον πρωθυπουργό που έχει κάνει πάρα πολλά σφάλματα και για τον οποίο δεν τρέφω κανέναν θαυμασμό, δεν χρειάζεται να σας το πω. Να κάνει εκείνα τα απαραίτητα βήματα προς τον ρεαλισμό ώστε να πετύχουμε την συμφωνία με τους εταίρους μας».