25 Ιουλίου 2015

Ξάδερφος Τσίπρα: Αν γίνουν εκλογές ποιος ο λόγος να είναι υποψήφιοι όσοι διαφωνούν;

Αφού στόχος θα είναι «να ανακτηθεί η κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία» εξηγεί ο εξάδελφος του πρωθυπουργού - Χαρακτηρίζει «κόμμα μέσα στο κόμμα» την Αριστερή Πλατφόρμα

Ξεκάθαρο μήνυμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μετά το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί ύστερα από τις διαφωνίες που εκδηλώθηκαν στις δύο ψηφοφορίες για τα προαπαιτούμενα της συμφωνίας της 12ης Ιουλίου στέλνει ο εξαδέλφος του πρωθυπουργού Γιώργος Τσίπρας.

Όπως δηλώνει «αν πάμε σε εκλογές θα πάμε για να ανακτηθεί η κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία». «Αν έχουν θέση στη λίστα όσοι καταψηφίζουν ποιος ο λόγος να γίνουν εκλογές;» διερωτάται ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων.

Κατά τον ίδιο η «συγκατοίκηση» στο κυβερνών κόμμα γίνεται αδύνατη όχι λόγω της συνύπαρης διαφορετικών ιδεών αλλά λόγω «κλειστών, περίκλειστων συνιστωσών με εσωτερική πειθαρχεία».

Κάνει, τέλος, ευθεία αναφορά στην Αριστερή Πλατφόρμα: «από το ιδρυτικό συνέδριο ακόμη η αριστερή πλατφόρμα αποτελούσε ένα "κόμμα” μέσα στο κόμμα. Τώρα αυτό το "κόμμα" εξεγείρεται ενάντια στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει σχετικά μιλώντας στη Realnews.