08 Ιουλίου 2015

Άδωνις: Ένοχος Εσχάτης Προδοσίας όποιος μας βγάλει από το ευρώ-Καλά ρε Παπαδημούλη, δεν μιλάς με τον Τσίπρα

Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη τονίζει σε κάθε ευκαιρία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πρώην υπουργός εκτιμά πως το συμφέρον της χώρας είναι η παραμονή στο ευρώ καθώς μόνο μέσα σε αυτό θα μπορούσε η Ελλάδα να γίνει ανταγωνιστική και να ανακάμψει.

Μάλιστα με ανάρτηση του πηγαίνει και ένα βήμα παραπέρα τονίζοντας πως «όποιος πολιτικός φέρει την ευθύνη για την Έξοδό από την ΕΕ, είναι Ένοχος Εσχάτης Προδοσίας».


Γεωργιάδης σε Παπαδημούλη: Δεν μιλάς με τον Αλέξη;

Σε «τιτίβισμα» του Δημήτρη Παπαδημούλη απάντηση ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Τετάρτης.

Ειδικότερα ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε: «Το Grexit, όπως είπε χθες κ ο Τσίπρας, πρέπει να βγει οριστικά από το λεξιλόγιο της Ευρώπης. Ως την Κυριακή, τα λόγια πρέπει να γίνουν πράξη».

Η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ ήταν «Δεν μιλάτε με τον Τσίπρα; Μα τί κάνει;».



Ο Άδωνις «αδειάζει» τον Τσίπρα: Δεν συμφωνήσαμε τέτοιο πράγμα Αλέξη

Άδειασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης για την τακτική που ακολούθησε η κυβέρνηση τόσο στο Eurogroup όσο και στη Σύνοδο Κορυφής.

Πιο συγκεκριμένα με ανάρτηση του στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει: «Σε καμία απολύτως περίπτωση και σίγουρα όχι η ΝΔ δεν εξουσιοδότησαν τον κ. Τσίπρα να πάει χθες στις Βρυξέλλες χωρίς συγκεκριμένες προτάσεις».

Μάλιστα με νεότερη ανάρτηση του θυμίζει: «Ο κ.Τσίπρας δεσμεύθηκε προς τον ελληνικό λαό: «δώστε μου την ψήφο σας και θα φέρω συμφωνία εντός 48ωρών και θ’ ανοίξω τις Τράπεζες»…».