29 Ιουλίου 2015

ΜΑΙΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ-Τον «κατάπιε» κινητήρας αεροπλάνου...

Το βίντεο είναι μαϊμού αφού αρχικά δείχνει τον αριστερό κινητήρα να ρουφάει τον άνθρωπο και στις φώτο δείχνει τον δεξιό, η εταιρία Continental δεν υπάρχει πια αφού εξαγοράστηκε από την United, η έκρηξη-λάμψη δεν συνοδεύεται από καπνό κ.λπ κ.λπ Η είδηση βέβαια είναι πραγματική αφού όντως στο αεροδρόμιο του Ελ Πάσο κινητήρας αεροπλάνου "ρούφηξε" μηχανικό... αλλά το 2006 και όχι την προηγούμενη Δευτέρα Τέλος πάντων για την ελληνική ειδησεογραφία η είδηση είναι πραγματική:

Ο υπάλληλος εδάφους της αεροπορικής εταιρείας Continental πλησίασε πολύ κοντά στον κινητήρα του αεροπλάνου και η κατάληξη ήταν κάτι περισσότερο από τραγική...

Το συμβάν έγινε την προηγούμενη Δευτέρα, και χωρίς υπερβολή είναι ένα από τα πιο παράξενα και απίστευτα δυστυχήματα που έχουμε δει.

Ο μηχανικός εδάφους πλησίασε αρκετά κοντά στον κινητήρα ενός 737-500, ο οποίος ήταν σε λειτουργία. Το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται στο βίντεο, είναι τρομακτικό, καθώς η τουρμπίνα «ρούφηξε» σαν πούπουλο τον άνθρωπο και κυριολεκτικά τον κομμάτιασε.

Το περιστατικό έγινε στο αεροδρόμιο του Ελ Πάσο και το αεροπλάνο ετοιμαζόταν για απογείωση προς το Χιούστον των ΗΠΑ με 114 επιβάτες.

Οι πληροφορίες από την αεροπορική εταιρεία δίνονται με το... σταγονόμετρο, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει η υπηρεσία ΝΤSB (Νational Trasport Security Board), που επιλαμβάνεται σε οποιοδήποτε δυστύχημα αφορά εμπλοκή αεροπλάνου.