22 Ιουλίου 2015

Και τώρα αρθρογράφος σε πορτογαλική εφημερίδα ο Βαρουφάκης!

Από υπουργός Οικονομικών ή διοργανωτής παράλληλου νομίσματος, τώρα θα γράφει ένα άρθρο κάθε μήνα στη δεύτερη σε κυκλοφορία πορτογαλική εφημερίδα Diario de Noticias
Από υπουργός Οικονομικών ή διοργανωτής παράλληλου νομίσματος, μετετράπη σε σχολιογράφο στη δεύτερη σε κυκλοφορία πορτογαλική εφημερίδα Diario de Noticias. Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Oικονομικών, κ. Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος θα εργάζεται ως αρθρογράφος της Diario de Noticias γράφοντας ένα άρθρο κάθε μήνα.

Όπως μας πληροφορεί η pορτογαλική εφημερίδα, «από σήμερα 12 Ιουλίου, η εφημερίδα θα έχει ως αρθρογράφο τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, κ. Γιάνη Βαρουφάκη».



Το πρώτο άρθρο τιτλοφορείται «Το εκδικητικό πλάνο της Ευρώπης για τις ιδιωτικοποιήσεις», στο οποίο αναφέρεται στο ταμείο ελληνικών ιδιωτικοποιήσεων που θα δημιουργηθεί, ύστερα από την τελευταία συμφωνία με τους δανειστές.

Η πορτογαλική εφημερίδα είναι από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στη χώρα και εκτός από την Λισσαβόνα, τυπώνει άλλη μια έκδοση στο Πόρτο. Όπως φαίνεται, παρά τα άσχημα σχόλια που έχει κάνει για τους Έλληνες δημοσιογράφους (σκουπίδια κλπ), ο κ. Βαρουφάκης δοκιμάζει, όχι για πρώτη φορά, τις δυνάμεις του στον σχολιασμό των ευρωπαϊκών γεγονότων.




Δημήτρης Παφίλας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ