22 Ιουλίου 2015

Παλικαρίσια πρόκριση ΑΠΟΕΛ στα Σκόπια-Ένταση για την ελληνική σημαία-ΠΑΟΚτσήδες συνόδευσαν στο γήπεδο οπαδούς του ΑΠΟΕΛ από Θεσσαλονίκη

O AΠΟΕΛ πανηγύρισε μία παλικαρίσια πρόκριση την Τρίτη στα Σκόπια και πλέον κρατά ανά χείρας το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρωταθλητές Κύπρου απέσπασαν ισοπαλία 1-1 από τους γηπεδούχους, ωστόσο αυτο το εκτός έδρας γκολ του Τομάς ντε Βινσέντι στο 60ό λεπτό ήταν αρκετό ώστε να τους χαρίσει την πρόκριση (ο πρώτος αγωνας είχε λήξει 0-0).

Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 94' από τον Λιαμντσέβσκι, ωστόσο το επιπλέον γκολ που χρειάζονταν για την ανατροπή δεν ήρθε ποτε, με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει τον «θρύλο» να πανηγυρίζει.



Ένταση στα Σκόπια για την ελληνική σημαία που ανέβασαν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ


Από νωρίς μύριζε... μπαρούτι το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Βαρντάρ λόγω των εθνικών ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν σε αυτό το ζευγάρι. Έτσι, αφού μερίδα οπαδών των γηπεδούχων πέρασε από το ξενοδοχείο που βρίσκονταν οι 150 φίλοι του ΑΠΟΕΛ και έκαναν επεισόδια, η ένταση μεταφέρθηκε στις εξέδρες του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ανέβασαν μια σημαία της Ελλάδας και μία της Σερβίας, με τους υπεύθυνους των γηπεδούχων να θεωρούν προκλητική αυτή τη κίνηση. Έτσι έδωσαν εντολή στους ανθρώπους ασφαλείας να επέμβουν με αποτέλεσμα να υπάρξει μικροένταση στις εξέδρες.



ΠΑΟΚτσήδες έφθασαν μέχρι τα σύνορα με τα Σκόπια για το ΑΠΟΕΛ

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτασαν μέχρι τα σύνορα με την ΦΥΡΟΜ, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Μακεδονίας και κατά των Σκοπίων, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι Βάρνταρ – ΑΠΟΕΛ στα Σκόπια για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με κυπριακές ιστοσελίδες, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ενώθηκαν μ΄ αυτούς του ΑΠΟΕΛ και πήγαν στο γήπεδο, αν και στο πέταλο, όπου βρέθηκαν οι περίπου 100 φίλοι του ΑΠΟΕΛ, δεν υπήρχε κόσμος με διακριτικά του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με άλλες πηγές, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν στα σύνορα για να ξεπροβοδίσουν τους 22 οπαδούς του ΑΠΟΕΛ από τη Θεσσαλονίκη, που ναύλωσαν λεωφορείο και πήγαν στα Σκόπια για το παιχνίδι.