27 Ιουλίου 2015

Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ! Η Φωτίου για το χάκινγκ του Βαρουφάκη: Προς τι όλο αυτό το μυθιστόρημα; - ΒΙΝΤΕΟ

ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ: Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕ ΤΑ ΑΦΜ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ... ΠΧ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ 4-5 ΔΙΣ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ (οι παραλήπτες με τησειρά τους θα πλήρωναν με "email" όσους χρωστούσαν κ.λπ)

"Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θα γινόταν με αυτό το 'ριφιφί'. Έτσι κι έπαιρνε λοιπόν τα ΑΦΜ ο κ. Βαρουφάκης τι θα έκανε ακριβώς; Δεν έχω καταλάβει προς τι όλη αυτή η ιστορία, όπως όλο αυτό το μυθιστόρημα το οποίο εξελίσσεται" ανέφερε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μιλώντας στο MEGA, σχετικά με το σάλο που έχει ξεσπάσει από το δημοσίευμα της εφημερίδας "Καθημερινή" για το plan B του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η κ. Φωτίου πρόσθεσε ότι αποδείχτηκε περίτρανα ότι η κυβέρνηση δεν είχε plan Β γιατί όπως είπε "εαν το είχαμε δεν θα καθόταν ο Τσίπρας μέχρι το χάραμα να προσπαθεί να βγάλει μια άκρη σε τεράστιους εκβιασμούς και πραξικοπήματα που του γινόντουσαν".

Δείτε το βίντεο του MEGA