23 Ιουλίου 2015

ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

Χωρίς  να έχει εισπράξει ούτε  ένα (1) ευρώ άμεσο φόρο . ο  ΣΥΡΙΖΑ θα πάει για εκλογές Σεπτέμβριο -Οκτώβριο και θα πάρει πάνω από 40 %.
      Ξέρετε γιατί ? Απλά, γιατί μη πληρώνοντας φόρους ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ,βρίσκεται στον ένατο παράδεισο.

      Δεν τον ενδιαφέρουν που θα βρει η κυβέρνηση ,λεφτά για να πληρώσει μισθούς και συντάξεις. Δεν τον ενδιαφέρει ,αν υπάρχουν ελλείμματα και άλλες τέτοιες παπαριές.
      Φόρους δεν θέλει να πληρώνει και όλα καλά.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν ξέρει πολύ καλά τη νοοτροπία του Έλληνα.
   Μη του στερήσεις μισθούς και συντάξεις και μη του βάλεις φόρους. 
   Ακόμα και το φόρο εισοδήματος τον μετέφεραν από τέλος Ιουλίου ,στο τέλος Αυγούστου γνωρίζοντας ότι δεν έχουν μία στα ταμεία.
    Θα πάνε λοιπόν το φθινόπωρο ,θα κάνουν εκλογές και θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ  ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.
    Γνώμη μου είναι ότι πρέπει η ΝΔ να επιδιώξει να πιει ένα ακόμα πικρό ποτήρι.Μάλιστα όσο πιο πικρό θα είναι αυτό το ποτήρι ,τόσο καλύτερα για τη παράταξη.
    Μάλιστα να το κάνει θεόπικρο το ποτήρι και να δεσμευτεί από τώρα ότι ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ (ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ 100.000 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ), αλλά δεν πάει άλλο με το σπάταλο δημόσιο τομέα.
    Θα μου πείτε ότι κινδυνεύει να πάρει κανένα 15% . ε,και τι έγινε. Τουλάχιστον θα συσπειρώνει δίπλα της υγιή τμήματα του κόσμου.
     Ας αφήσει το ΣΥΡΙΖΑ να κάνει ότι του γουστάρει.
     Θέλουν  να χρεοκοπήσει το κράτος μη εισπράττοντας φόρους,θέλουν να μας πάνε στη δραχμή,ότι θέλουν ας κάνουν.
     Το να στηρίζει η ΝΔ αυτούς τους παλαβιάρηδες που νομίζουν ότι η χώρα είναι ένα μπουρδέλο και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν ,είναι τουλάχιστον κωμικό ,για να μη πω προδοτικό.
     Είπαμε ο Τσίπρας κερδίζει χρόνο, η ΝΔ του τον προσφέρει και η χώρα διαλύεται.
     Έχεις και το Τσίπρα να κουνάει το δάχτυλο, χθες στο Μειμαράκη και να του λέει με ειρωνικό ύφος  "οι δημοσκοπήσεις μας δείχνουν πολύ μπροστά από εσάς κύριε πρόεδρε της ΝΔ.
     Από το Μάρτιο έγραφα ότι μας πάνε για ρήξη και δραχμή. Τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν θα το αποφύγουμε ,γιατί  ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο που ξέρει να κάνει καλά είναι ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ.
    Ας τον διευκολύνει λοιπόν η ΝΔ,το συντομότερο δυνατόν.

    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ