22 Ιουλίου 2015

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ! Γεροβασίλη: Πιθανό διαζύγιο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Μόνο η διαγραφή ή η αποχώρηση των διαφωνούντων θα αποδείξει ότι ο Τσίπρας όντως πιστεύει στην παραμονή της χώρας στο ευρώ... όσο τους κρατάει να έχουμε στο μυαλό μας ότι όλος αυτός ο καυγάς μπορεί να είναι σικέ για να δώσει το άλλοθι στον Τσίπρα όταν μετά από μερικούς μήνες βγει και πει "προσπάθησα, υπέγραψα, εφάρμοσα σκληρά μέτρα αλλά μας πολεμούν και δεν μας θέλουν στο ευρώ οπότε..."... "πάμε στη δραχμή" θα αλαλάζουν τα γίδια

«Ενδεχομένως να πάμε σε εκλογές όταν χρειαστεί», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος, τονίζοντας ωστόσο ότι «αυτή τη χρονική στιγμή δεν είναι χρήσιμες, προέχει να επιστρέψει η χώρα σε μια σχετική κανονικότητα».

Η Όλγα Γεροβασίλη έκανε λόγο για δύο διαφορετικές τάσεις εντός του κόμματος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν δύο απόψεις μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ που υπήρχαν από πάντα, μέσα από συλλογικές διαδικασίες όπως αρμόζει θα συζητηθούν αυτά τα ζητήματα» ενώ παραδέχτηκε ότι είναι πιθανόν να είναι και αναπόφευκτο το διαζύγιο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι «πιθανόν το διαζύγιο να είναι αναπόφευκτο αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα το αποφασίσω. Ο ΣΥΡΙΖΑ είμαστε όλοι εμείς. Αν σήμερα εξακολουθήσουν να υπάρχουν δυο απόψεις που συγκρούονται σε κυβερνητικό επίπεδο, δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι αυτό».

«Το να ακούγονται φωνές με προχειρότητα χωρίς υλοποιήσιμη αντιπρόταση, προφανώς δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει ανοιχτά για το σχέδιο με το οποίο διαπραγματεύτηκε ο ίδιος» πρόσθεσε.