24 Ιουλίου 2015

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΣΙΠΡΑ! Πανούσης: «Μου είχε ζητηθεί να είμαι έτοιμος για ενδεχόμενο Grexit-Ξέραμε ότι θα κλείσουν οι Τράπεζες με το δημοψήφισμα»

Ένα βαλιτσάκι έχει η ΕΥΠ και αυτά που λέει η Βαλαβάνη είναι παπαριές

Αποκαλύψεις-βόμβα έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, για το εάν η κυβέρνηση είχε πάρει μέτρα για ενδεχόμενο Grexit λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμένα μου είχε ζητηθεί να προετοιμαστώ και ήμουν έτοιμος».

Ο κ. Πανούσης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με τη διαφωνία άνω των 40 βουλευτών με την κυβερνητική γραμμή, κάνοντας λόγο για… «τρικομματική κυβέρνηση».

«Εντός του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργεί ένα πλήρως αυτόνομο κέντρο εξουσίας με διαφορετική γραμμή και οργάνωση σε σχέση με το υπόλοιπο κόμμα», τόνισε ο ίδιος.

Μάλιστα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου «πόσους είχατε βάλει έξω από το Νομισματοκοπείο;», ο αναπληρωτής υπουργός απάντησε: «Αυτό δεν ισχύει. Κανέναν. Ξέρετε, στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται, υπήρχε κίνδυνος στο Αιγαίο, είναι και οι τζιχαντιστές».

«Οι αριθμοί, συν-πλην ένα είναι οι ίδιοι αν παρατηρήσει κανείς τις ψηφοφορίες», σημείωσε ο κ. Πανούσης, φωτογραφίζοντας την Αριστερή Πλατφόρμα, ενώ πρόσθεσε ότι «υπάρχει ένας συγκροτημένος πυρήνας με σαφή διαφορά στρατηγικής και θα συνεχίσει να υπάρχει πρόβλημα. Για το λόγο αυτό μίλησαν για γάγγραινα».

Παράλληλα, ο κ. Πανούσης άφησε να εννοηθεί με έμμεσο τρόπο πως ο πρωθυπουργός πρέπει άμεσα να λάβει πρωτοβουλίες απομάκρυνσης του πυρήνα αυτού υπογραμμίζοντας ότι «έτσι γίνεσαι ηγέτης, κάτι ανάλογο έκανε και ο Ανδρέας Παπανδρέου στο παρελθόν».

Τέλος, ο υπουργός επισήμανε ότι ο κ. Τσίπρας θα έπρεπε να βάλει 10 υπουργούς που δεν θα επιθυμούν να εκλεγούν ξανά, προκειμένου να δουλέψουν απερίσπαστοι και να κάνουν όσα πρέπει να γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα για τη σωτηρία της χώρας.


Ένα βαλιτσάκι έχει η ΕΥΠ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, μιλώντας στην «Kοινωνία Ώρα mega», αναφέρθηκε στις χθεσινές δηλώσεις της κα. Βαλαβάνη η οποία ανέφερε ότι είχε μάθει, αναρμοδίως, πως έχουν χαθεί βαλιτσάκια της ΕYΠ.

«Ένα βαλιτσάκι έχει η ΕΥΠ. Το οποίο το έχει ο κ. Ρουμπάτης κλειδωμένο και έχει αυτός τα κλειδιά. Δεν υπάρχουν βαλιτσάκια. Κι ένα βαλιτσάκι έχει η Αντιτρομοκρατική. Τελειώσαμε με τα βαλιτσάκια», απάντησε ο κ. Πανούσης και πρόσθεσε: «τώρα αν κυκλοφορούνε βαλιτσάκια στο εμπόριο είναι άλλο ζήτημα.

Δείτε το βίντεο από το Μega: