03 Ιουλίου 2015

Την Κυριακή και ο Ιεροκλής θα ψηφίσει… #NAI

"Δεν είμαστε με το σχιζοφρενικό μυαλό του Ζαχαριάδη απ' όπου προέρχεται ο κομματικός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ"

Υπέρ του « Ναι» στο δημοψήφισμα τάσσεται και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και σε συνέντευξή του στο « ΣΚΑΪ» δεν έκρυψε το πόσο προβληματισμένος είναι για το μέλλον της Ελλάδας, αν βρεθεί εκτός  Ευρώπης.

«Τρέμω στην ιδέα ότι το κλίμα πολώνεται. Το δίλημμα είναι πλαστό. Πρέπει να κουβεντιάσουμε. Τι θα κάνουμε την επόμενη μέρα. Είτε “ναι”, είτε “όχι”. Είναι πλαστό το ερώτημα. Αν χρειαστεί να ψηφίσουμε, θα ψηφίσω “ναι”», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Ενώ στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους του που δεν θα ψηφίσει «Όχι»:

«Βλέπω άτομα 30 χρονών με οικογένειες που κλαίνε γιατί η επόμενη μέρα τους φοβίζει. Δεν έχουμε δικαίωμα απέναντι στα παιδιά μας να ψηφίσουμε “όχι”. Οι άνθρωποι που μας είπαν την αλήθεια, τους πετάξαμε έξω. Αυτούς πρέπει να επαναφέρουμε. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, δεξιά, αριστερά και κέντρο. Υπάρχει εθνική υποχρέωση. Υπάρχουν οι ευρωπαϊστές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν βγαίνουν να μιλήσουν. Τους περιμένω να μιλήσουν. Ο κομματικός πυρήνας του ΣΥΡΙΖΑ προήλθε από το ΚΚΕ. Δεν πρέπει να μας διχάσουν. Δεν είμαστε με το σχιζοφρενικό μυαλό του Ζαχαριάδη για να επαναληφθεί αυτό το πράγμα».