06 Ιουλίου 2015

Πήρε «φωτιά» το Twitter με το «Varouf-exit» – Τα σχόλια των πολιτικών και οι πρώτες αντιδράσεις

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Γιάννη Βαρουφάκη το Twitter πήρε «φωτιά» από πολιτικούς και όχι μόνο που σχολίαζαν την είδηση.

Οι » δανειστές» λέει ο κ Βαρουφάκης ζήτησαν την παραίτηση μου και ο κ Τσίπρας για να μπορέσει να του την ζητήσει πήγε σε δημοψήφισμα!», σχολιάζει μέσω Twitter βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης σχολίασε: «Παραιτήθηκε ο Βαρουφακης. Ο Βαρουφάκης πραγματοποίησε μια ηρωική έξοδο. Προσωπική ατζέντα; Δυστυχώς η παραίτηση του καθυστέρησε πολύ. Ζημίωνε την Κυβέρνηση και, κυρίως, τον ελληνικό λαό. Οι ευθύνες του τεράστιες».

«Για το Γιάνη το έγραψα από χθες. Έτσι έπρεπε να γίνει. Αυτό που με προβληματίζει, είναι ποιες από τις πάμπολλες δηλώσεις του έχουν αξία…», σχολιάζει ο Γιώργος Βουλγαράκης.

«Παραιτήθηκε από ο Γιάνης Βαρουφάκης. Θετική εξέλιξη αναμφίβολα που αφήνει μία αχτίδα αισιοδοξίας…», γράφει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

«Σημασία έχει ότι ο Τσίπρας έδειξε σ αυτόν τον απίθανο τύπο την πόρτα εξόδου. Όλα τα άλλα περιττά. Σημασία έχουν το αύριο και η συνεννόηση», γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος και προσθέτει: «Και σημασία έχει να σταματήσουν οι τζιριτζάντζουλες.Η Ελλάδα έχει ανάγκη απο σαφή φιλοευεωπαικό προσανατολισμό.Χωρίς κυνισμό κ χωρίς κραυγές».