19 Ιουλίου 2015

ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ: ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ VOLVO ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΑΠ'ΤΗ ΒΟΥΛΗ; Διαμαντόπουλος: Είμαστε πάνω στα σκουπόξυλα μας και σας περιμένουμε!

Σφοδρή επίθεση στα ΜΜΕ εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook.

«Τα τελευταία χρόνια αποτελεί κοινό τόπο και συνείδηση στα λαϊκά στρώματα,πως για την εφαρμογή των καταστροφικών πολιτικών λιτότητας ήταν απαραίτητη η προπαγάνδα των διαπλεκόμενων Μ.Μ.Ε
Ο ρόλος τους αποκαλύφθηκε πλήρως με αποτέλεσμα να απαξιωθούν από την πλειοψηφία του λαού μας.
Κάποια σημεία τα οποία υπήρξαν κομβικά στην απαξίωση τους,ήταν η εκστρατεία τρόμου κάθε φορά που ο λαός καλούνταν να αποφασίσει για το μέλλον του.
Έτσι θυμόμαστε πολύ καλά τις διπλές εκλογές του 12′ και του 15′,όπου από τη μια εμφάνιζαν τον ΣΥΡΙΖΑ ως τέρας και από την άλλη επικροτούσαν όποιο σημείο “υποχώρησης” ερχόταν-σε σχέση με τις συνεδριακές μας αποφάσεις-ως “στροφή στον ρεαλισμό”.
Θυμόμαστε πολύ καλά την εκστρατεία τρόμου στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου υπέρ του ναι..
Και προφανώς ο λαός βλέπει καθαρά τις τελευταίες μέρες
Α)ποιους στοχοποιούν οι συνεργάτες της διαπλοκής και οι συνεχιστές της “Αυριανιστικής” παράδοσης,μέσα από ένα κρεσέντο λάσπης,συκοφαντίας και διαστρέβλωσης
Β)την προσπάθεια στροφής της κοινής γνώμης στον χειρότερο μεσσιανισμό,τον οποίο αναβιώνουν επείτηδες για να χειραγωγήσουν τον λαό και να τον στρέψουν ευκολότερα σε ενα “κυνήγι μαγισσών” με όρους εσωτερικού εχθρού.
Είμαστε πάνω στα σκουπόξυλα μας και σας περιμένουμε!!!».

ysterografa.gr