16 Αυγούστου 2015

Aπό τον ΠΑΟΚ ...φυλακή (ΦΩΤΟ)

Τον Ιανουάριο του 2006 ήρθε στη Θεσσαλονίκη και υπέγραψε στον ΠΑΟΚ και χτυπώντας κανείς το όνομα του στο google, το πρώτο που εμφανίζονταν, ήταν το σήμα της… Ιντερπόλ!
Ο Ρεζινάλδο Ριβελίνο Ζαντόσο, ή απλώς Πιά, ήταν μια από τις πιο… τραγικές μεταγραφικές επιλογές του ΠΑΟΚ, καθώς μεταξύ άλλων, το 1999 είχε κατηγορηθεί για συνέργεια σε φόνο, όταν ήταν παίκτης της Πόντε Πρέτα, αλλά τελικά αθωώθηκε…

Ο Βραζιλιάνος δεν έπαιξε λεπτό και έφυγε πολύ γρήγορα, όταν ένα βράδυ, οδηγώντας μεθυσμένος, κι αφού παραβίασε πολλά κόκκινα φανάρια, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη σε… χωράφια της Θέρμης!

O 41χρονος, πλέον, Πιά, δεν έκοψε τις κακές συνήθειες και χθες συνελήφθη για κλοπή ΑΤΜ!!!



Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Πιά συνελήφθη καθώς προσπαθούσε με έναν σιδηρολοστό και μια πένσα, να αφαιρέσει φακέλους με καταθέσεις πολιτων σε ΑΤΜ, και νωρίτερα είχαν κάνει την ίδια δουλειά με άλλο ΑΤΜ. Μαζί του συνελήφθη και ο… τσιλιαδόρος του.

Σε έρευνα που έκανε η αστυνομία βρήκε διάφορα σύνεργα για ληστείες και έναν μηχανισμό για την παραβίαση πιστωτικών καρτών.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πιά μπλέκει με τον νόμο.

Τον Ιανουάριο του 2014 ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είχε συλληφθεί για απόπειρα ληστείας σε τράπεζα στο Καμπίνιας, ενώ τον Απρίλιο του 2015 είχε συλληφθεί πάλι για απόπειρα κλοπής ΑΤΜ.

www.thessports.gr