20 Αυγούστου 2015

Χάκινεν για Σουμάχερ: “Συνέχισε να μάχεσαι, παλιέ μου φίλε”

Ο "ιπτάμενος" Φινλανδός αναφέρθηκε στον παλιό μεγάλο του αντίπαλο στην Formula 1, εμφανίστηκε ρεαλιστής για την κατάσταση του Σουμάχερ και έδωσε τις ευχές του για όσο το δυνατόν καλύτερη ανάρρωση - “Επιθυμώ ολόψυχα, να συμβεί σύντομα και για τον Μίκαελ ένα θαύμα”, τόνισε

Με ένα δικό του άρθρο, που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα της McLaren, ο Μίκα Χάκινεν μίλησε για την πορεία της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1.

«Όχι, δεν θα τρέξει ποτέ πάλι σε αγώνα. Όχι, δεν θα περπατήσει πιθανόν ποτέ ξανά. Απ΄ όσο γνωρίζω, μάλλον δεν θα μπορέσει ούτε να μιλήσει ποτέ ξανά. Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως και ναι. Μερικές φορές συμβαίνουν θαύματα και επιθυμώ ολόψυχα, να συμβεί σύντομα και για τον Μίκαελ ένα θαύμα. Συνέχισε να μάχεσαι, παλιέ μου φίλε».

Παράλληλα, ο Χάκινεν έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν, τονίζοντας ότι «σεβόμουν πάντα τον Μίκαελ, όπως πιστεύω και αυτός εμένα. Οδηγούσαμε σκληρά ο ένας εναντίον του άλλου, συνήθως όμως σε αθλητικά πλαίσια. Ήταν ένας απίστευτα μαχητικός αντίπαλος, όμως αυτό μπορούμε να το πούμε πιθανότατα για όλους τους μεγάλους πρωταθλητές».

Εν συνεχεία Χάκινεν έγραψε: «Δεν κερδίζεις επτά Παγκόσμια Πρωταθλήματα, αν είσαι μαλθακός και τέτοιος δεν ήταν ποτέ ο Μίκαελ. Ήταν όμως ένα ξεχωριστός οδηγός, ένας από τους καλύτερους στην ιστορία του αθλήματος».