29 Αυγούστου 2015

Εκτός λίστας ο Μητρόπουλος που μας απειλεί: Μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει

Παρέμβαση στο δελτίο ΜΕΓΚΑ έκανε ο Αλέξης Μητρόπουλος προσπαθώντας να αντικρούσει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού για τη γνωστή υπόθεση φοροδιαφυγής.

Μιλώντας εν θερμώ, ο κ. Μητρόπουλος είπε πως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ τον ευτέλισε στο πανελλήνιο με αποτέλεσμα «μέχρι αύριο θα έχω αυτοκτονήσει».

Το θέμα έχει να κάνει με το αίτημα του Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής - για την οποία ο ίδιος ο κύριος Μητρόπουλος υποστηρίζει πως έχει παραγραφεί.

ΣΥΡΙΖΑ: Οριστικά εκτός λίστας ο Αλέξης Μητρόπουλος!

Η απόφαση πάρθηκε. Ο Αλέξης Μητρόπουλος δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές.
Ο κύβος ερρίφθη. Το θρίλερ με τη συμμμετοχή του Αλέξη Μητρόπουλου στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ, έλαβε τέλος. Ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να μην το συμπεριλάβει!

Νωρίτερα, ο Αλέξης Μητρόπουλος είχε δηλώσει: ''Έχω δικαιωθεί από τα δικαστήρια για την υπόθεση της φοροδιαφυγής, κάτι που γνωρίζει τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Θα ερευνήσω εάν κάποια μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ανακίνησαν εκ νέου ένα θέμα που έχει λήξει εδώ και καιρό".

Μάλιστα σε συνέντευξη του στο Mega είχε εμφανιστεί σίγουρος πως θα βρίσκεται στη λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ.
Αποκάλυψε, μάλιστα, πως είχε μιλήσει 4 φορές με τον Α. Τσίπρα μετά το ''παρών'' που ψήφισε στη Βουλή για το νέο Μνημόνιο.
''Μετά το "παρών" που είπα στην ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο έχω επικοινωνήσει τέσσερις φορές με τον Αλέξη Τσίπρα και με διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα'', κάτι που, όμως, δεν επιβεβαιώθηκε.