12 Αυγούστου 2015

Ο Μουρίνιο «έφαγε» την όμορφη γιατρό – Εκτός αγώνων της Τσέλσι η Καρνέιρο [εικόνες]

Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Λογικό, αφού δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε για ακόμη μια φορά επίδειξη της δύναμής του αφού στην κόντρα του με τη γιατρό της Τσέλσι, δεν επέτρεψε να βγει άλλος νικητής, εκτός από αυτόν.
Ο Πορτογάλος απαίτησε η Ευα Καρνέιρο να μην βρεθεί ξανά στον πάγκο του συλλόγου κατά τη διάρκεια αγώνα, μετά το περιστατικό της πρεμιέρας κόντρα στη Σουόνσι. Ηταν τα τελευταία λεπτά του αγώνα, όταν η Καρνέιρο μπήκε στο γήπεδο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Εντεν Αζάρ. Η Τσέλσι αγωνιζόταν ήδη με 10 παίκτες και η είσοδός της σήμαινε ότι ο Βέλγος θα έπρεπε να περάσει εκτός γηπέδου για κάποια δευτερόλεπτα, αφήνοντας ουσιαστικά την Τσέλσι με 9 παίκτες.

Αυτό ήταν που εξόργισε τον Μουρίνιο, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τόνισε πως «είτε είσαι γραμματέας, είτε μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας, πρέπει να ξέρεις τους κανόνες του παιχνιδιού. Ο Αζάρ ήταν απλά κουρασμένος. Εγώ κατάλαβα ότι δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού».

Αμέσως ξέσπασε κύμα συμπαράστασης του κόσμου της Τσέλσι προς το πρόσωπο της Καρνέιρο, κάτι που φαίνεται ότι εξόργισε ακόμη περισσότερο τον Μουρίνιο. Με δική του εντολή, η πανέμορφη γιατρός της Τσέλσι δεν θα βρίσκεται πλέον στον πάγκο της ομάδας αν και κρατάει τη θέση της ως επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου.