09 Αυγούστου 2015

Πάτρα: Μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύζυγό του θολωμένος από τη ζήλια του!

Ο 60χρονος δράστης αφαίρεσε τη ζωή της 57χρονης συζύγου του με μαχαιριές στο λαιμό και τον θώρακά της - Τραυμάτισε σοβαρά και τον 30χρονο γιο του, ο οποίος νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου - Ο άνδρας συνελήφθη και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Πάτρας από την άγρια δολοφονία που έγινε τα ξημερώματα στην περιοχή Κρύα Ιτεών, στην οδό Ιφικλέους.

Δράστης είναι ο 60χρονος Κ.Α, ο οποίος μαχαίρωσε θανατηφόρα την γυναίκα του στο λαιμό και το στήθος, ενώ τραυμάτισε και τον 30χρονο γιο του με 15 μαχαιριές.

Όλα άρχισαν λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα στο σπίτι του 60χρονου, όταν μετά από σκηνές ζηλοτυπίας προς τη σύζυγό του, ξεκίνησε άλλος ένας συνηθισμένος καβγάς.

Η άτυχη 57χρονη δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο καβγάς θα ήταν και... μοιραίος αφού ο σύζυγός της άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στο στήθος της.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γείτονες, που κάλεσαν την αστυνομία, άκουσαν φωνές και θορύβους μέσα από την οικία του συζυγοκτόνου, κάτι σύνηθες μιας και ο 60χρονος συχνά πυκνά μάλωνε με την γυναίκα του.

Από την μανία του 60χρονου δεν ξέφυγε ούτε ο 30χρονος γιος του, ο οποίος αρχικά δεν έδωσε μεγάλη σημασία στην ένταση ανάμεσα στους γονείς του, αφού είχε συνηθίσει τη συμπεριφορά του πατέρα του.

Ο 30χρονος γιος του ζευγαριού, εκείνη την ώρα κοιμόταν, ξύπνησε και άρχισε να φωνάζει προς τον πατέρα του.

Ο 60χρονος κατευθύνθηκε στο δωμάτιο του γιου του και του επιτέθηκε με το μαχαίρι τραυματίζοντας τον σοβαρά στο θώρακα με 15 μαχαιριές.

Ο γιος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίο και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας, δίνοντας «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο δράστης μετά το έγκλημα έφυγε από το σπίτι, ωστόσο εντοπίστηκε από άνδρες της αστυνομίας και συνελήφθη.

Οι κάτοικοι της περιοχής υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες και ότι ο 60χρονος φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύζυγό του.

Αυτή την στιγμή ο δράστης κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Χρήστος Χατζησπύρου
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ