30 Αυγούστου 2015

Φοροκλέφτης εργατολόγος τους ξεμπροστιάζει: Θέλουν τον Σπιρτζή στο ψηφοδέλτιο και με σπιλώνουν

Έβαλε στο «κάρδο» τον υπ. Επικρατείας, Παναγιώτη Νικολούδη, υποστηρίζοντας ότι ξέρει ποιο κυβερνητικό στέλεχος έδωσε εντολή στον οικονομικό εισαγγελέα να σταλεί ο φάκελος της αίτησης άρσης ασυλίας του στη Βουλή
Τη δική του ερμηνεία έδωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος για τον ντόρο που έχει ξεσπάσει γύρω από υπόθεση φορολογικών εκκρεμοτήτων του.


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στην Πανελλαδική Σύσκεψη του κόμματος είπε ότι κάποια κανάλια ποντάρουν να είναι επικεφαλής στην περιφέρεια του Υπολοίπου Αττικής ο κ. Σπίρτζης, αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας.

Μάλιστα υποστήριξε ότι ορισμένοι προωθούν τον κ. Σπίρτζη για να πάρει θέση στις λίστες πάνω από τους κ.κ Πάντζα και Αθανασίου. Ισχυρίστηκε βέβαια ότι για όλα αυτά έχει ενημερωθεί ο κ. Τσίπρας.

Επιπλέον ο κ. Αλεξόπουλος είπε ότι τη Δευτέρα το έμαθε αυτό και την επόμενη ημέρα παρενέβη ο εισαγγελέας. Σημείωσε επίσης πως την προηγούμενη Τρίτη, ο Παναγιώτης Νικολούδης τού αποκάλυψε πως στέλεχος της κυβέρνησης έδωσε εντολή στον οικονομικό εισαγγελέα να σταλεί ο φάκελος της αίτησης άρσης ασυλίας στη Βουλή. Ο φάκελος αυτός, όπως υποστήριξε ο κ. Μητρόπουλος, ήταν ο ίδιος που είχε σταλεί πριν από δύο χρόνια και είχε αποτύχει.

Ο κ. Μητρόπουλος πρόσθεσε ότι για την υπόθεση αυτή έχει ενημερώσει τους κκ Φλαμπουράρη και Σαγιά.