02 Αυγούστου 2015

Το πολυτελές θέρετρο στην Πελοπόννησο όπου έμενε η Αντζελίνα Τζολί σε πλήρη εγκατάλειψη

Πωλείται το άλλοτε υπερπολυτελές ξενοδοχείο Λακωνίς, στην Πελοπόννησο που φιλοξένησε την Αντζελίνα Τζολί και άλλες διασημότητες, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Χρειάστηκαν εκατομμύρια ευρώ για να κατασκευαστεί, αφιερώθηκε στους θεούς της αρχαίας Ελλάδας και αποτελούσε το σύμβολο της νέας οικονομικής ισχύος της Ελλάδας.
Αλλά σήμερα, 13 χρόνια αφότου άνοιξε ως ένα από τα πιο πολυτελή τουριστικά θέρετρα της Πελοποννήσου, που φιλοξένησε διασημότητες, όπως η Angelina Jolie, το ξενοδοχείο Λακωνίς, με την απίστευτη παραλία και θέα στο Αιγαίο, είναι αυτή την στιγμή ερειπωμένο και εγκαταλελειμμένο, ως ένα τέλειο παράδειγμα της δύσκολης κατάστασης που βιώνει η χώρα.





Τώρα πωλείται 5 εκατ. ευρώ, αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι η τιμή αυτή μπορεί να πέσει έως και 50%.

Το κάποτε ακμάζον ξενοδοχείο πολυτελείας 100 δωματίων στην Ανατολική Μάνη, χρειάστηκε τρεις δεκαετίες για να ολοκληρωθεί από έναν ιδιώτη που τώρα χρωστάει σημαντικά ποσά στην Τράπεζα.



Αλλά μυστήριο καλύπτει το ποιος έκανε την χρηματοδότηση και γιατί η πώληση του έχει βυθιστεί σε νομική σύγχυση.

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, το ξενοδοχείο εκτιμήθηκε από μια τράπεζα στα 8,5 εκατομμύρια ευρώ.



Χτίστηκε από τον τοπικό κατασκευαστή που φημολογείται ότι ήταν στενός φίλος με τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, τον επικεφαλής του στρατιωτικού πραξικοπήματος που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα το 1967.

Ήταν μια εποχή οικονομικής ανάπτυξης, εν μέρει τροφοδοτούμενη από τα χρήματα της ΕΕ.











http://www.newmoney.gr/palmos-oikonomias/ellada/item/244899-to-politeles-theretro-stin-peloponniso-opou-emene-i-antzelina-tzoli-se-pliri-egkataleipsi