09 Αυγούστου 2015

Φαήλος: Ησυχία! Το Μαξίμου κοιμάται

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Η απόβαση της Νορμανδίας συνεχίζεται στα νησιά μας. Στρατιές αληθινών δύστυχων προσφύγων, κυνηγημένων από τους αποκεφαλιστές του ISIS, συνεταίρους του Ερντογάν και του κράτους - συμμορία, μαζί με μπουλούκια κατσαπλιάδων οικονομικών προσφύγων και μια μειοψηφία επίδοξων κλεφτών, νταβαντζήδων, ναρκεμπόρων και άλλων «ειδικοτήτων» από την Ασία και την Αφρική, σκάνε σαν κύματα στις ακτές μας.
Μετατρέπουν τα όμορφα νησιά μας σε ασιατικό χάος, πυριτιδαποθήκες φυλετικής έντασης. Η χώρα χάνει την μπάλα στο πεδίο της εθνικής ασφάλειας, πλήττεται ο κοινωνικός μας ιστός, η εθνική οικονομία, καταπονείται το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τίθεται σε δοκιμασία, πέραν των ορίων της, η αντοχή των τοπικών αλλά και εθνικών μας δομών και πόρων για την αντιμετώπιση αυτής της οργανωμένης και κατευθυνόμενης από την Τουρκία πλημμυρίδας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των παρανόμως και λάθρα εισερχομένων είναι σουνίτες μουσουλμάνοι. Υπογραμμίζω: σουνίτες μουσουλμάνοι. Από το ίδιο «υλικό» με το οποίο δουλεύει το ISIS και ο ισλαμιστής κοινοβουλευτικός δικτάτορας της Άγκυρας, που ξαναβομβαρδίζει Κούρδους αμάχους. Από το ίδιο δόγμα που διώξαμε πίσω στην Ασία με το σπαθί και το ντουφέκι στην Εθνεγερσία και τους λοιπούς εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες του λαού μας. Από το ίδιο δόγμα που γεννάει την ισλαμική τρομοκρατία. Άνθρωποι που είναι όχι απλά διαφορετικοί αλλά μη αφομοιώσιμοι από την κοινωνία μας, ασύμβατοι με τις αρχές μας και τον τρόπο ζωή μας, ειδικά σε τέτοιους αριθμούς με την γεωμετρική αύξηση τους. Δεν πρόκειται πλέον απλά για παράνομη μετανάστευση αλλά για μαζική εισβολή, άμεση απειλή για την εθνική μας ασφάλεια.

Οι ισλαμοφασίστες που διοικούν το κράτος – συμμορία, τον μεγαλύτερο δουλέμπορο και την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στον κόσμο, συνεχίζουν με αυξανόμενη ένταση αυτό τον ανορθόδοξο πόλεμο σε βάρος μας αλλά το ελλαδικό κράτος του Αλέξη και του ακομβίωτου «Στρατάρχη» όχι απλά ροχαλίζει αλλά έχει αναθέσει την αρμοδιότητα στην ιδεοληπτική Τασία, η οποία είναι πολιτικά παντελώς ανίκανη, ακατάλληλη να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, διότι η ίδια, οι όμοιοι της κι οι ιδέες τους ΕΙΝΑΙ το πρόβλημα. Αυτή και άλλα στελέχη της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, με τους ΑΝΕΛ να τους κρατάνε το φανάρι, εξέπεμψαν το μήνυμα της ανομίας, της ανοχής, άναψαν το πράσινο φως δημιουργώντας την πεποίθηση στους δουλέμπορους και στους πελάτες τους, πως εδώ είναι ένα φιλικό μπάχαλο, που μάλιστα θα παρέχει πάσης φύσεως πρακτικές και νομικές διευκολύνσεις σε κάθε απρόσκλητο μουσαφιραίο. Τώρα κάτι «προοδευτικά» ξυπνοπούλια υπόσχονται και φοίτηση στα πανεπιστήμια μας!

Η ασύντακτη, με «σύστημα Αλέφαντος», πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και του ψευτοδεξιού κολαούζου του, ανίκανων να απορροφήσουν ακόμη και τους υπάρχοντες ευρωπαϊκούς πόρους για το ζήτημα, είναι επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια και την οικονομία, ρατσιστική σε βάρος των αληθινών προσφύγων, πχ από την Συρία, αφού χιλιάδες οικονομικοί πρόσφυγες υποδύονται τους μαϊμού «διωκόμενους» σε βάρος των αληθινών.

Εθνικό υπερκομματικό καθήκον η με κάθε τρόπο καταγγελία από κάθε βήμα της ιταμής στάσης της Άγκυρας που, ως συναυτουργός του Ισλαμικού Κράτους, συνεργεί στην δημιουργία των προσφύγων και, μαζί με τους λαθρομετανάστες, τους εκμεταλλεύεται, τους κατευθύνει στις ακτές μας. Μας κάνει πόλεμο. Οφείλουμε να της δημιουργήσουμε κάθε είδους κόστος, να αλλάξουμε και αυστηροποιήσουμε το νομικό πλαίσιο και την συμπεριφορά μας, περιθάλπτοντας με ευρωπαϊκή συνεργασία τους αληθινούς πρόσφυγες, συντρίβοντας τους δουλέμπορους και κρατώντας επ’ αόριστον σε περιορισμό, μέχρι την απέλαση τους, τους μη πρόσφυγες. Πρέπει να γνωρίζουν πως ποτέ δεν φύγουν γι’ άλλο προορισμό παρά την πατρίδα τους. Αν δεν εκπέμψουμε το μήνυμα της αυστηρότητας απλά το πρόβλημα θα μας καταπιεί.

(Δημοσιεύεται στην «Κυριακάτικη Δημοκρατία»)