19 Αυγούστου 2015

Τατσόπουλος: Βλαμμένοι ενήλικοι, επιτέλους, ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙΤΕ!

Δηκτικό σχόλιο για την μπλούζα με την οποία εμφανίστηκε στη Βουλή πριν από κάποιες μέρες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννα Γαϊτάνη έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο πρώην βουλευτής ξεκαθαρίζει πως είναι σχολιάζοντας μόνο την «αισθητική εκτροπή» παραβλέπουμε την ουσία. Κατά τον συγγραφέα η ουσία είναι πως«παραγνωρίζεις ότι δεν αναφέρεσαι σε ένα μπουκάλι με πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό, αλλά σε ένα δολοφονικό όπλο που».
Αναλυτικά η ανάρτηση του στο Facebook:

«Eπανέρχομαι στο φανελάκι με τη «μολότοφ» της Ιωάννας Γαϊτάνη -γιατί, πολύ φοβάμαι, ότι η συζήτηση στο διαδίκτυο, με το να δώσει έμφαση στην αισθητική… εκτροπή, παρέβλεψε την ουσία -και αυτό, αν μου επιτρέπετε, είναι μέρος ενός μεταπολιτευτικού παλιμπαιδισμού που ΚΑΙ κράτησε υπερβολικά ΚΑΙ τον πληρώσαμε υπερβολικά (εξακολουθούμε να τον πληρώνουμε).

Το ζήτημα λοιπόν με την ηλίθια στάμπα στο φανελάκι δεν είναι αν αρμόζει να το φοράει μια βουλευτίνα μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας -χέστηκε η φοράδα στ” αλώνι- κι επ” αυτού έχω ξαναπεί ότι δεν θα με ενοχλούσε αν ένας βουλευτής εμφανιζόταν ακόμη και με βατραχοπέδιλα, από τη στιγμή που θα έκανε ευσυνείδητα τη δουλειά του.

Το ζήτημα είναι πως, όταν ενσωματώνεις τη «μολότοφ» στο δικό σου ιδιότυπο λάιφ-στάιλ, έστω και ειρωνικά, παραγνωρίζεις ότι δεν αναφέρεσαι σε ένα μπουκάλι με πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό, αλλά σε ένα δολοφονικό όπλο που ΚΑΙΕΙ ανθρώπινες σάρκες και, ειδικά στη χώρα που έχει προηγηθεί το έγκλημα στη Μαρφίν, η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΟΥ ξεπερνάει τα όρια της ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ. Βλαμμένοι ενήλικοι, επιτέλους, ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙΤΕ».