14 Αυγούστου 2015

Τι έγραψαν Άδωνις-Βρούτσης για Μειμαράκη αλλά και Καμμένο, Τσίπρα, Ζωή - ΒΙΝΤΕΟ

«Ανεβασμένος» στα μάτια των ίδιων του των βουλευτών βγήκε από την Ολομέλεια της Βουλής ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Ο αρχηγός της ΝΔ χειρίστηκε πολύ καλά την αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ ήταν και απόλυτα ξεκάθαρος ως προς της στάση της ΝΔ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε πως η παράταξη ετοιμάζει ομάδες εργασίας για το μνημόνιο και κατέστησε σαφές ότι στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας χωρίς ωστόσο η ΝΔ να είναι… δεδομένη.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως ο κ. Γεωργιάδης που αρχικά εισηγήθηκε η ΝΔ να απέχει από τη διαδικασία αναγνώρισε πως ο κ. Μεϊμαράκης «ήταν καταπληκτικός! Θα πείτε ότι το λέω διότι είναι ο Πρόεδρος μου κλπ πείτε ό,τι θέλετε αλλά δείτε τον! Άριστος! Ανέβασε την Παράταξη».

«Γενικά πρώτα συμπεράσματα από τις ομιλίες: Καμμένος έγινε ρεζίλι άλλα ντ´ άλλων μπήκε στη λέσχη των Μνημονιακών. Ζωή μας διέλυσε όλους και διέσυρε την Βουλή όλη αυτή η εικόνα αλλά η ομιλία της ήταν εξαιρετική. Είμαι βέβαιος ότι στο χώρο τους σήμερα έκανε ζημιά στον Αλέξη Τσίπα. Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν…Κηδεία! Τώρα του Σύριζα, της Αριστεράς; Θα σας γελάσω! Ας ελπίζουμε όχι της Ελλάδας. Και ο Μεϊμαράκης; Ο Μεϊμαράκης ήταν καταπληκτικός! Θα πείτε ότι το λέω διότι είναι ο Πρόεδρος μου κλπ πείτε ό,τι θέλετε αλλά δείτε τον! Άριστος! Ανέβασε την Παράταξη», γράφει ο κ. Γεωργιάδης στο Twitter.

Μάλιστα με νεότερη ανάρτηση του πρόσθεσε: «Επειδή το έγραψα πριν και πολλοί μπορεί να με θεωρήσατε υπερβολικό, ιδού η ομιλία του Ευαγγέλου Μειμαράκη» ανεβάζοντας το σχετικό βίντεο.

Στο ίδιο πνεύμα ο Γιάννης Βρούτσης τόνισε: «H καταπληκτική παρουσία Μειμαράκη η υπεύθυνη εθνική και πατριωτική συμπεριφορά της ΝΔ αποτελούν εγγύηση για τη σύγχρονη Ευρωπαϊκή Ελλάδα του αύριο!».



Δείτε την ομιλία Μεϊμαράκη