09 Αυγούστου 2015

Η Όλγα για την ηγεσία της ΝΔ: Δεν βιάζομαι…

Τις φιλοδοξίες της για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσε εμμέσως η Όλγα Κεφαλογιάννη, με συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην εφημερίδα “Real News” και τη Λώρα Ιωάννου.

Η 40χρονη πολιτικός από την Κρήτη, που κέρδισε την πρώτη θέση στην Α’ Αθηνών, στις εκλογές του 2012 και του 2015, μετά τη μετακίνησή της από το Ρέθυμνο, που δρομολόγησε ο Αντώνης Σαμαράς, ανήκει στη γενιά του Αλέξη Τσίπρα.

Και το όνομά της έχει ακουστεί μεταξύ εκείνων που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας μετά τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, και υπό την προϋπόθεση ότι η Κεντροδεξιά θα επέλεγε να αλλάξει γενιά.

Μιλώντας στη “Real News” και τη Λώρα Ιωάννου, και απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφια για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας την άνοιξη του 2016, η απάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη αποκαλύπτει πολλά.

“Βρισκόμαστε στον Αύγουστο του 2015, σε μια πραγματικά δύσκολη ιστορική συγκυρία για την Ελλάδα. Ζούμε στον πιο πυκνό πολιτικά χρόνο της Μεταπολίτευσης. Μέχρι την άνοιξη του 2016 πολλά μπορούν να συμβούν. Έχω μάθει να προχωράω με σταθερά βήμαρα. Δεν βιάζομαι”, σημειώνει μεταξύ άλλων η Όλγα Κεφαλογιάννη.

ysterografa.gr