28 Αυγούστου 2015

«Χ»αστούκι στον Παναθηναϊκό-Πέρασε ο ΠΑΟΚ–Αποκλείστηκε ο Ατρόμητος

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με την φωτιά και... κάηκε. Αποκλεισμός από την Ευρώπη για τον ΠΑΟ και έντονες αποδοκιμασίες από τον κόσμο του στην Λεωφόρο.

Μετά το 0-0 στο Αζερμπαϊτζάν οι «πράσινοι» άφησαν την Καμπάλα να προηγηθεί δυο φορές και δεν μπόρεσαν να κερδίσουν αφού έμειναν στο 2-2.

Προηγήθηκαν δύο φορές (με τον Ντοντό στο 6' και στο 60') οι Αζέροι απέναντι στην «παιδική» πράσινη άμυνα, ισοφάρισαν δις οι Μπεργκ στο 34' (έχασε τετ-α-τετ στο 90' για την λύτρωση) και Νάνο στο 78', αλλά δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν την ντροπιαστική εξέλιξη της ομάδας τους (και σε οικονομικό επίπεδο).

Κακή η εικόνα του τριφυλλιού, μην έχοντας καθαρό μυαλό να παίξει ορθολογικά, αναλώθηκε σε σέντρες. Πολλοί παίκτες του κάτω του μετρίου. Έντονη γιούχα από τον κόσμο μετά το 60', είσοδος περίπου 50 στο φινάλε, όπου κινήθηκαν κατά του Λαγού (χωρίς να συμβεί το παραμικρό) και πέταξαν αρκετά μπουκάλια.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Νάνο, Μπούρμπος (77' Λαγός), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής, Ζέκα, Πράνιτς (67' Κλωναρίδης), Νίνης, Μπεργκ, Καρέλης (67' Πέτριτς)
Καμπάλα: Μπεζοτόσνι, Στάνκοβιτς, Βέρνινταμπ, Ρικαρντίνιο, Ντασντεμίροφ, Σαντίγκοφ, Ζεκ (85' Ζαμάλοφ), Γκάι, Ζένιοφ, Ντοντό, Αντόνοφ









Ντου των οπαδών του Παναθηναϊκού στους παίκτες για τον αποκλεισμό-ντροπή

Ο πρόωρος αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από την Ευρώπη πριν... καν φύγει ο Αύγουστος εξόργισε τους φίλους του.


Μετά τη λήξη του αγώνα με την Καμπάλα, περίπου 25 οπαδοί του «τριφυλλιού» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου και προπηλάκισαν τους τους Νάνο και Σέρχιο Σάντσεθ. Υπήρξαν αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, όμως τα πνεύματα ηρέμησαν με παρέμβαση του Ζέκα και των ανθρώπων της ασφάλειας.

Ύστερα από το επεισόδιο, μπήκε στο γήπεδο μία διμοιρία των ΜΑΤ και παρατάχθηκε μπροστά από την εξέδρα των οργανωμένων για να αποφευχθούν τα χειρότερα.



Ορθιος στην Δανία ο ΠΑΟΚ (1-1) με την Μπρόντμπι και πρόκριση στους ομίλους του Europa League

Ο ΠΑΟΚ είχε... προίκα την 5αρα της Τούμπας και στάθηκε όρθιος στην Δανία αφού έμεινε στο 1-1 με την Μπρόντμπι και πέρασε στους ομίλους του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας στη σύνθεση του αρκετές εφεδρείες και δίχως να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα, με δραστήριο τον Γκάρι Ροντρίγκες και σκόρερ τον Ρικάρντο Κόστα στο 21', πήρε ισόπαλο 1-1 απέναντι στην Μπρόντμπι και σφράγισε και τυπικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Kαλή απόδοση κατά διαστήματα από τον Δικέφαλο του Βορρά, που διαχειρίστηκε εύκολα και δίχως προβλήματα το ματς, έστω και αν οι Δανοί, ισοφάρισαν έξι λεπτά μετά το γκολ που δέχτηκαν.

Μπρόντμπι: Ρένοβ, Άλμπρεχτσεν, Λάρσον, Ντουρμίσι, Έρνσκοβ, Ρασάνι, Πίρι (81’ Χολστ), Νέργκααρντ, Χιουλσάγκερ, Έρικσον (72’ Πούκι), Σβαρτς (60’ Ελμάντερ)
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Κωνσταντινίδης (64’ Σαββίδης), Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (64’ Μακ), Ροντρίγκες, Κάτσε, Μυστακίδης, Κουλούρης





Δεν άντεξε ο Ατρόμητος και έχασε με 3-0 από την Φενέρμπαχτσε

Ο Ατρόμητος μετά το 0-1 στο Περιστέρι ήξερε καλά ότι έχει λίγες πιθανότητες και επιβεβαιώθηκε αφού στην Τουρκία ηττήθηκε με 3-0 από την Φενέρμπαχτσε και αποκλείστηκε από το Europa League.

Εκτός συνέχειας του Europa League οι Περιστεριώτες, που λύγισαν από τα δύο γκολ του Φερναντάο (7’, 78’) κι εκείνο του Ερκίν (με τη συνεισφορά του Γκορμπούνοφ) στο 59’.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Βολκάν, Κιάερ, Σενέρ, Μπα, Μεχμέτ Τοπάλ (78’ Σεν), Σόουζα, Ντιέγκο (67’ Μεϊρέλες), Ερκίν, Φερναντάο, Φαν Πέρσι (67’ Ποτούκ), Νάνι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Μπίτολο (82’ Κούρος), Λαζαρίδης, Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ούμπιδες, Μαρσελίνιο, Γοδόι (62’ Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία (62’ Λε Ταλέκ).