18 Αυγούστου 2015

Τέλος οι αστυνομικοί-φιλιππινέζες που υπηρετούν σε βουλευτές, εκδότες, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες

Οι 2.000 ορντινάτσες που υπηρετούν σε βουλευτές, εκδότες, δημοσιογράφους και επιχειρηματίες να μετατεθούν στα νησιά για να αντιμετωπίσουν το τεράστιο πρόβλημα με τους μετανάστες.

Με ηρωισμό και αυτοθυσία οι ελάχιστοι αστυνομικοί που υπηρετούν στα νησιά του Αιγαίου που βρίσκονται κοντά στα τουρκικά σύνορα επιχειρούν να διαχειριστούν μια πρωτοφανή κρίση που έχει προκαλέσει η απόβαση χιλιάδων μεταναστών σε καθημερινή μάλιστα βάση.

Η αστυνομική δύναμη σε Κω, Λέσβο και άλλα νησιά του Αιγαίου δεν επαρκεί για να ταυτοποιήσει δύο και τρεις χιλιάδες μετανάστες που φτάνουν σε καθημερινή βάση.

Οι αρμόδιοι εκπέμπουν σήμα κινδύνου γιατί οι συμπλοκές ανάμεσα σε αντιμαχόμενες φατρίες μεταναστών μπορεί ακόμα και να πάρουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

Την ίδια ώρα δύο χιλιάδες αστυνομικοί τεμπελιάζουν γιατί είναι αποσπασμένοι σε διάφορους επιχειρηματίες, εκδότες και μεγαλοδημοσιογράφους και βουλευτές, έχοντας ως αποκλειστικό αντικείμενο τα ψώνια στις λαϊκές και άλλες αγγαρείες.

Πρόκειται για αστυνομικούς η εκπαίδευση των οποίων στοίχισε εκατομμύρια ευρώ στο ελληνικό δημόσιο και έχουν εκχωρηθεί ως Φιλιππινέζες για να κάνουν τους υπηρέτες σε διάφορα μεγαλόσχημα νούμερα. Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης θα έπρεπε ήδη να είχε καλέσει στην ενεργό δράση όλους αυτούς τους αστυνομικούς και να τους στείλει στην Ρόδο, στην Λέσβο και στην Κω για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τη μεγάλη απόβαση των μεταναστών.

Όταν οι εκτιμήσεις μιλούν για 2,5 εκατομμύρια μετανάστες οι οποίοι είναι εγκλωβισμένοι στην Τουρκία και πολύ σύντομα θα περάσουν στα νησιά του Αιγαίου είναι εγκληματικό να στερείται η δημόσια τάξη από δύο χιλιάδες αστυνομικούς οι οποίοι κουβαλάνε καρπούζια απ’ τις λαϊκές και πηγαίνουν βόλτα τα σκυλάκια που διαθέτουν διάφορα ψώνια.

Όποιος μεγαλόσχημος θέλει μπράβους ή Φιλιππινέζες να τους αναζητήσει στην ιδιωτική αγορά γιατί δεν μπορεί το δημόσιο να δεσμεύει δύο χιλιάδες αστυνομικούς για να υπηρετούν στα διάφορα σούργελα.

Ο κίνδυνος τρομοκρατίας έχει εκλείψει από καιρό στη χώρα μας. Αλλά ακόμα και αν ήταν υπαρκτός, αυτά τα νούμερα που διαθέτουν αστυνομικούς δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα γιατί κανείς δεν ασχολείται μαζί τους.

Ο αρμόδιος υπουργός θα πρέπει άμεσα να κόψει τις αποσπάσεις της ντροπής για να τελειώνουμε οριστικά με τους αστυνομικούς… Φιλιππινέζες.

http://lykavitos.gr/archives/217300