03 Αυγούστου 2015

ΓΑΤΑ ο Τατσόπουλος: Ο Λαφαζάνης το «βούλωσε» μέχρι την υπογραφή της συμφωνίας.. μετά θα κάνει πάλι τον επαναστάτη

Με σκληρά λόγια χαρακτήρισε την τακτική του Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο βουλευτής του Ποταμιού Πέτρος Τατσόπουλος. «Ο Λαφαζάνης το »βούλωσε» μέχρι να πάρουμε τη συμφωνία. Ετσι του είπε ο Τσίπρας.Του έλεγε δεν είναι της ώρας, περίμενε…»  δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε, χαρακτήρισε την Αριστερή Πλατφόρμα και τον πρώην υπουργό Παραγωγική Ανασυγκρότησης ως «θέαμα για δελφινάριο  που συμβαίνει δυστυχώς σε μια χρονική περίοδο που δεν υπάρχει χρόνος».

Όπως τόνισε στη συνέχεια: «Τι θέλει η Αριστερή Πλατφόρμα; Τι λέει το νέο αφήγημα; Πηγαίναμε από προδότη σε προδότη. Τώρα; Θα αποχωριστούμε από τον Τσίπρα του Μνημονίου που μας πρόδωσε».

Επίσης τόνισε πως δεν περιγράφουν αναλυτικά το σχέδιο τους γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. «Πρόκειται για την κάκιστη υπηρεσία και το κάκιστο υπηρεσιακό κλίμα σε περίπτωση που πάμε εκλογές χωρίς χρόνο και χωρίς χρήμα» ανέφερε ακόμα.

Σε αναφορά του στον Γιάνη Βαρουφάκη, ο Πέτρος Τατσόπουλος δήλωσε πως δεν έχει διαλέξει ακόμα στρατόπεδο. «Είναι αναποφάσιστος, αμφίθυμος, δεν του πάνε και οι λαϊκιστές από οικονομικής αφέλειας. δεν μπορεί να δίνει την εντύπωση ενός ανεύθυνου πολιτκού που δεν ξέρει τι του γίνεται» τόνισε.

Σε σχόλιο του για το πουκάμισο του πρώην υπουργού Οικονομικών, ανέφερε πως «ήταν λίγο σαν τον Γιώργο Μάγκα, τι άλλο να πω…».