28 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις αποκαλύπτει τις σχέσεις Κοτζιά με πρώην ναζί της Στάζι

Προχθές ο Άδωνις Γεωργιάδης άσκησε κριτική στον σταλίνα ΥΠΕΞ Κοτζιά επειδή δεν έβγαλε ανακοίνωση για την κατεδάφιση της ελληνικής εκκλησίας από τους Αλβανούς.

Ο σταλίνας αντί να απαντήσει ευθέως στον Άδωνι για το τι έκανε ή δεν έκανε, έγραψε ένα άρθρο όπου τον κατηγορούσε σαν ναζί, ακροδεξιό, τηλεβιβλιοπώλη και τα λοιπά γνωστά που λένε όσοι δεν μπορούν να απαντήσουν στον Άδωνι.

Το μόνο που κατάφερε ήταν να εκνευρίσει τον Άδωνι και να αρχίσει να τον ψάχνει...
αποκαλύπτοντας ότι ο σταλίνας εκτός από υμνητής του Γιαρουζέλσκι, ο οποίος είχε κλείσει φυλακή τον Ν. Τούσκ, τον Πολωνό Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ήταν και συνεργάτης Γερμανού ναζί, ο οποίος μετά τον Β'ΠΠ βρέθηκε στην Ανατολική Γερμανία και κατέληξε υψηλόβαθμος πράκτορας της Στάζι!!! Ο εν λόγω Γερμανός Μπούρ έχει εκδώσει βιβλίο ("Κριτική στην αστική ιδεολογία") που έχει συγγράψει ο Κοτζιάς μαζί με άλλους συγγραφείς...

Εύλογο λοιπόν το ερώτημα του Άδωνι που τόσο καιρό άκουγε ΣΥΡΙΖΑίους να λένε "υπογράφετε μνημόνια γιατί οι Γερμανοί σας έχουν δεμένους χειροπόδαρα με τη SIEMENS":

"Φανταστείτε λοιπόν τι φάκελο είχε η Στάζι, που πέρασε στα χέρια της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Γερμανίας, για τον Κοτζιά"